صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وزیر جنگ آمریکا هم ایران را تهدید کرد

رئیس پنتاگون مدعی شد که اگر ایران آمریکا را بیشتر به چالش بکشد، «غیرعاقلانه» خواهد بود.
کد خبر: ۱۳۷۸۳۶۹
| |
3747 بازدید
وزیر جنگ آمریکا هم ایران را تهدید کرد

به گزارش تابناک به نقل از رویترز، پیت هگست، وزیر جنگ آمریکا روز چهارشنبه مدعی شد که ایران پس از حملات شبانه در تلافی سرنگونی بالگرد آپاچی ایالات متحده، اگر آمریکا را بیشتر به چالش بکشد، "غیرعاقلانه" خواهد بود.

هگست در جریان بازدید از پایگاه آمریکایی در خلیج گوانتانامو در کوبا ادعا کرد: «در حال حاضر، این حملات دفاعی هستند تا از حفاظت از مردم خود اطمینان حاصل کنیم. باز هم عاقلانه نخواهد بود اگر ایران ما را بیشتر به چالش بکشد.»

او در ادامه ادعاهای تکراری خود گفت: «رئیس جمهور ترامپ به دنبال یک توافق است. اما نه فقط یک توافق، یک توافق بزرگ به نمایندگی از مردم آمریکا تا ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست نیابد.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار