صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مجری آمریکایی: بازیچه خیالبافی‌های ترامپ نشوید

باید کاملا عقلت را از دست داده باشی که فکر کنی سپاه پاسداران برای پایان دادن به جنگ، کنترل تنگه هرمز را واگذار می‌کند. 
کد خبر: ۱۳۷۴۸۷۸
| |
1467 بازدید
|
۳
مجری آمریکایی: بازیچه خیالبافی‌های ترامپ نشوید

به گزارش تابناک؛ آنا کاسپاریان، مجری و تحلیل‌گر سیاسی آمریکایی-ارمنی در پستی راجع به باز شدن تنگه هرمز و تحولات منطقه نوشته است: باید کاملا عقلت را از دست داده باشی که فکر کنی سپاه پاسداران برای پایان دادن به جنگ، کنترل تنگه هرمز را واگذار می‌کند. 

او گفت: وقتی آن‌ها با کشوری طرف هستند که درست در حین گفتگوهای دیپلماتیک، دو بار به آن‌ها حمله موشکی/بمباران کرده است، اصلا چه انگیزه‌ای برای این کار دارند؟ ایران به آمریکا اعتماد ندارد و قوی‌ترین اهرم فشار خود را از دست نخواهد داد. بازیچه خیالبافی‌های ترامپ نشوید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۴
ترامپ=روباه مکار
ناشناس
|
China
|
۱۲:۵۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۴
دعوت به ادامه جنگ است . منظورش اینه که با ترامپ برای توافق همکاری نکنید و به ادامه جنگ با ایران فکر کنید . بیشتر طرفدار نظریه صهیونیستها است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۴
اصلا ایران چه احتیاجی به توافق با آمریکا دارد؟؟؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟