صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درگیری شدید با نیروهای مسلح در پاکستان با ۱۹ کشته

حمله نیروهای مسلح در پاکستان به منطقه باجور ۱۹ کشته و ده‌ها زخمی بر جای گذاشت.
کد خبر: ۱۳۷۳۰۴۸
| |
1537 بازدید

درگیری شدید با نیروهای مسلح در پاکستان با ۱۹ کشته

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، مقام‌های پاکستانی اعلام کردند در حمله عناصر مسلح به نیروهای دولتی در منطقه باجور، ۹ نفر از نیروهای امنیتی و ۱۰ نفر از افراد مسلح کشته شدند. در این حمله که با انفجار یک خودرو بمب‌گذاری‌شده آغاز شد، درگیری شدید میان دو طرف شکل گرفت و به گفته منابع امنیتی، چندین ساعت ادامه یافت.

یک مقام ارشد امنیتی در پیشاور به خبرگزاری فرانسه گفته است پس از پایان درگیری، مهاجمان از محل متواری شدند و دست‌کم ۳۵ نفر از نیروهای امنیتی نیز زخمی شده‌اند. یک مقام بلندپایه محلی در باجور نیز آمار اعلام‌شده درباره تلفات را تأیید کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟