صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
بامری در گفت‌و‌گو با تابناک:

افزایش خودسرانه قیمت نان به صلاح نیست / هشدار عضو کمیسیون کشاورزی درباره نرخ‌های سلیقه‌ای نان

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با انتقاد از افزایش‌های سلیقه‌ای قیمت نان و ضعف نظارت در بازار، تأکید کرد که هیچ نانوایی حق ندارد خارج از نرخ‌های مصوب عمل کند و دستگاه‌های مسئول باید با تخلفات در این حوزه برخورد جدی و مستمر داشته باشند.
کد خبر: ۱۳۷۲۵۷۵
| |
907 بازدید

ی

به گزارش تابناک، در حالیکه زمزمه هایی از افزایش نرخ‌های جدید نان به‌ تازگی به گوش می رسد، گزارش‌های میدانی و گلایه‌های مردمی از تخلفات گسترده برخی نانوایی‌ها حکایت دارد؛ از دریافت مبالغ بالاتر از نرخ مصوب گرفته تا کم‌فروشی و ثبت تعداد نان بیشتر در دستگاه‌های کارتخوان برای دریافت سهمیه آرد بیشتر. موضوعی که انتقادهایی جدی نسبت به ضعف نظارت دستگاه‌های مسئول را نشان می دهد.

در همین زمینه، رحمدل بامری، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی تابناک درباره افزایش خودسرانه قیمت نان در برخی نانوایی‌ها اظهار کرد: مجلس موافق این وضعیت نیست و موضوع در کمیسیون کشاورزی در حال پیگیری است تا از منظر قانونی و اداری، روند لازم برای ساماندهی این مسئله دنبال شود.

وی افزود: اگر قرار باشد افزایش قیمتی در حوزه نان انجام شود، باید به‌صورت رسمی به اطلاع مردم برسد و اقدامات لازم نیز در زمان مناسب انجام شود، اما در شرایط فعلی چنین موضوعی به صلاح نیست.

بامری با اشاره به اینکه تخلفات قیمتی تنها محدود به نان نیست، تصریح کرد: متأسفانه در سایر بخش‌ها و بازارها نیز شاهد چنین تخلفاتی هستیم؛ از جمله در صنعت خودروسازی که به دلیل برخی تخلفات، قوه قضائیه نیز به موضوع ورود کرده است.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ادامه داد: درست است که نانوایی‌ها برای آماده‌سازی و پخت نان هزینه‌هایی دارند، اما این مسئله توجیهی برای اعمال نرخ‌های سلیقه‌ای و متفاوت نیست. وقتی نرخ مشخصی از سوی مراجع رسمی ابلاغ می‌شود، همه نانوایی‌ها در سراسر کشور موظف به تبعیت از آن هستند.

وی تأکید کرد: اعمال قیمت‌های متفاوت و خارج از نرخ مصوب، باعث بی‌نظمی در بازار و تضییع حقوق مردم می‌شود و دستگاه‌های نظارتی باید مانع تداوم این روند شوند.

ی

بامری در ادامه با اشاره به وضعیت مناسب بارندگی‌ها در سال جاری خاطرنشان کرد: امسال به لطف خدا سال پربارشی را پیش رو داریم و این شرایط نویدبخش تأمین مناسب محصولات کشاورزی است. بنابراین در حوزه گندم و آرد نیز نگرانی جدی از بابت کمبود وجود ندارد و نیاز بازار تأمین خواهد شد.

وی در پایان گفت: موضوع افزایش‌های سلیقه‌ای قیمت نان نیازمند نظارت جدی، مستمر و دائمی از سوی دولت، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تعزیرات است تا شاهد نابسامانی و سوءاستفاده در این حوزه نباشیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟