سرمربی مشهور پرسپولیس خواننده از آب درآمد!
باشگاه پرسپولیس از اواخر دهه ۸۰ شمسی به فکر ساختن سرود خود افتاد و برای این کار حتی از مصطفی دنیزلی هم به عنوان خواننده بهره گرفت.
کد خبر: ۱۳۶۶۳۹۷
| | 7208 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از خبرورزشی، پرسپولیس با همکاری داریوش خواجهنوری از اواخر دهه ۸۰ شمسی به صرافت ساخت سرود باشگاه خود افتاد و بسیاری از چهرههای بزرگ سرخپوشان پایتخت جهت خواندن بخشی از این ترانه در استودیو حاضر شدند.
در مقطعی از این کار، علی پروین و علی دایی به استودیو رفتند و نکته جالب توجه اینجا بود که خبرورزشی ۲۱ فروردین ۱۳۹۱ خبر از حضور مصطفی دنیزلی، سرمربی ترکیهای وقت پرسپولیس تحت عنوان خواننده در استودیو ضبط این ترانه داد. خواجه نوری همان روز با تایید این خبر به خبرورزشی گفت: دنیزلی یکی از محبوبترین مربیان تاریخ پرسپولیس است و البته تن صدای خیلی خوبی هم دارد به همینخاطر مطمئن بودم که خوب میخواند. با ایشان فارسی کار کردم و آقا مصطفی هم قسمتی را که قرار بود بخواند، عالی خواند. او علاوه بر مربیگری در خوانندگی هم استاد است.

گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟




