ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

فوری/ حمله دشمن به مجتمع پتروشیمی مرودشت

دقایقی پیش مجتمع پتروشیمی مرودشت هدف حمله دشمن آمریکایی صهیونیستی قرار گرفت.
کد خبر: ۱۳۶۵۶۹۸
| |
7234 بازدید

فوری/ حمله دشمن به مجتمع پتروشیمی مرودشت

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ دقایقی پیش مجتمع پتروشیمی مرودشت هدف حمله دشمن آمریکایی صهیونیستی قرار گرفت.

فرمانداری شهرستان مرودشت فارس در این خصوص اعلام کرد: در پی هدف قرار گرفتن مجتمع پتروشیمی مرودشت توسط دشمنان جنایتکار، به اطلاع مردم شریف شهرستان مرودشت می‌رساند آتش سوزی در دقایق نخست توسط مجتمع مهار شده و لذا آسیب چندانی به این واحد صنعتی وارد نشده و تنها بخش کوچکی از آن دچار خسارت جزئی شده است.

 این حمله هیچگونه تلفات جانی نداشته و به دلیل جزئی بودن آسیب، خللی در فعالیت این واحد نیز وارد نشده است. همچنین به اطلاع شهروندان شریف می‌رساند با توجه به تخلیه و انتقال مواد حساسیت زا و حجم بسیار اندک خسارات و به ویژه آماده باش کامل ستاد مدیریت بحران، هیچگونه خطری مرودشت یا روستاهای همجوار را تهدید نمی‌کند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟