ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اصابت موشک ایرانی به شهر اشغالی «صفد»

رسانه‌های صهیونیستی روز دوشنبه از شلیک‌شدن موج جدیدی از عملیات‌های موشکی ایران به سمت فلسطین اشغالی خبر دادند.
کد خبر: ۱۳۶۳۹۷۸
| |
4105 بازدید
اصابت موشک ایرانی به شهر اشغالی «صفد»

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ رسانه‌های صهیونیستی روز دوشنبه از فعال‌شدن آژیرهای هشدار حمله هوایی در مناطق وسیعی از شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.جبهه داخلی ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای گفت که آژیرهای خطر در مناطق «حیفا»، «الجلیل»، جولان اشغالی سوریه و دیگر مناطق غصبی فعال شده است.

دقایقی بعد منابع محلی با انتشار تصاویری از اصابت موشک ایرانی با کلاهک بارشی به منطقه‌ای در شهر اشغالی «صفد»‌ خبر دادند.همزمان شبکه «المیادین» هم به نقل از رسانه‌های عبری‌زبان گزارش داد که صدای چندین انفجار در حیفا شنیده شده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟