صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

افشاگری عبدالله گنجی از وقایع پشت پرده جزیره کیش

عبدالله گنجی، فعال اصولگرا، در رشته‌توییتی مدعی شد در روزهای ۱۸ و ۱۹ دی برنامه‌ای برای «سقوط مشهد» و تشکیل حکومت در کیش طراحی شده بود؛ ادعایی که به گفته او با افشای دونالد ترامپ ناکام ماند.
کد خبر: ۱۳۵۷۵۸۳
| |
14032 بازدید
|
۱

افشاگری عبدالله گنجی از وقایع پشت پرده جزیره کیش

به گزارش تابناک، عبدالله گنجی، فعال سیاسی و رسانه‌ای، در رشته توییتی خبر از یک ماجرای جنجالی داد. او نوشت که قرار بوده در روزهای ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه، مشهد به عنوان «نماد فرهنگی ایران» سقوط کند و در جزیره کیش که به «نماد آرامش» مشهور است، حکومتی جدید شکل بگیرد.

گنجی مدعی شد که این برنامه توسط دونالد ترامپ لو رفته و بر اساس طرح، قرار بوده فرودگاه کیش تصرف و الگویی شبیه انقلاب چین در سال ۱۹۴۹ اجرا شود؛ به نحوی که پادشاه به جزیره فرار کرده و با حمایت غرب، حکومتی جدید تشکیل دهد.

او ادامه داد که خود در همان پنجشنبه شب در کیش حضور داشته و آن روز ۴۲ پرواز وارد جزیره شده و تعدادی افراد با کشتی و لنج به کیش آمده‌اند. به گفته گنجی، آنچه در این جزیره اتفاق افتاده، آرام و بدون مشکلات جدی اقتصادی بوده و جزئیات بیشتر این رخداد در آینده منتشر خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۶
بابا زیاد فیلم نگاه می کنی ؟!!!! یا اصلا مساحت کیش را نمی دونی چقدره ؟!!!!
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...