صفحه خبر لوگوبالا تابناک

حادثه‌ای که می‌توانست مرگبار باشد

رئیس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از مسمومیت یک خانواده شاهرودی با کار مونوکسید کربن خبر داد و گفت: چهار نفر راهی بیمارستان شدند.
کد خبر: ۱۳۵۳۶۸۹
| |
5085 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ مهسا عظیمی؛ از مسمومیت با گاز منوکسید کربن یک خانواده شاهرودی خبر داد و اظهار داشت: در پی این حادثه کارشناسان فوریتهای پزشکی در اورژانس ۱۱۵ با ۳ دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند.

وی با اشاره به اینکه با انجام اقدامات درمانی مناسب مصدومان به بیمارستان امام حسین انتقال یافتند، افزود: خوشبختانه همگی این افراد در حالت تثبیت وضعیت قرار دارند.

رئیس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با تاکید بر اینکه این افراد دچار بی حالی و کاهش سطح هوشیاری بودند، ابراز داشت: اکنون حال عمومی این چهار نفر مساعد ارزیابی شده است.

عظیمی ادامه داد: مصدومان شامل یک مرد ۳۸ ساله، یک زن ۳۷ ساله، یک پسر شش ساله و یک دختر ۱۰ ساله بودند.

وی با اشاره به اینکه اینبار حادثه بخیر گذشت، افزود: بارها به استفاده از وسایل گاز سوز هشدارهای لازم داده شده است و از خانواده ها تقاضا داریم حتما موارد ایمنی را رعایت کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط