صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سومین عضو شورای شهر کرمانشاه بازداشت شد

سومین عضو شورای شهر کرمانشاه توسط سربازان گمنام امام زمان بازداشت شد.
کد خبر: ۱۳۴۰۹۳۸
| |
4780 بازدید
سومین عضو شورای شهر کرمانشاه بازداشت شد

به گزارش تابناک به نقل از آفتاب؛ سومین عضو شورای شهر کرمانشاه توسط سربازان گمنام امام زمان بازداشت شد. پیش از این نیز دو نفر دیگر از اعضای شورا دستگیر شده بودند و مجموعه بازداشت‌ها امروز با دستگیری سومین عضو ادامه یافت.

بر اساس این گزارش، هیأت حل اختلاف و رسیدگی به شکایات از شورا‌ها در جلسه روز پنجم آبان ۱۴۰۴ با بررسی‌های تکمیلی و تحقیق میدانی تیم کارشناسی، با اکثریت قریب به اتفاق رأی به انحلال شورای شهر کرمانشاه داد.

دلیل این تصمیم، قصور شورای شهر در انجام وظایف قانونی، ناتوانی در تشکیل هیئت‌رئیسه و معطل ماندن امور شهر و شهروندان عنوان شده است.

همچنین طی ماه‌های اخیر، تعدادی از شهرداران مناطق، مدیران و کارمندان شهرداری کرمانشاه نیز به دلیل تخلفات مختلف توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) بازداشت شده‌اند.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟