صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ماجرای دستگیری و احضار وکلا در رشت

در میانه‌های هفته قبل بود که خبر بازداشت ۳وکیل دادگستری در رشت، منتشر شد و بازخوردهای وسیعی در فضای عمومی جامعه پیدا کرد.
کد خبر: ۱۳۲۶۹۵۰
| |
5692 بازدید
|
۴

به گزارش تابناک به نقل از اعتماد، ابتدا پرتو برهان‌پور، وکیل دادگستری در شبکه ایکس از بازداشت سه وکیل در شهر رشت به نام‌های شهرزاد شربیانی، شادی فلاحتی و حسام پوراحمدی خبر داد و خواستار مشخص شدن اتهامات آنها شد و سپس صالح نقره‌کار در یادداشتی در روزنامه «اعتماد» این نوع برخوردها با وکلا را نقد کرد و خواستار پایان دادن به آن شد.

این همه ماجرا نیست، تنها طی یک هفته گذشته، بیش از ۱۰ وکیل در استان گیلان به مراکز قضایی و امنیتی احضار شدند. بررسی‌های تکمیلی اعتماد اما نشان داد که اتهام این وکلا تبلیع علیه نظام و اجتماع و تبانی علیه کشور بوده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۴
امیر
|
Germany
|
۱۹:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۵
کافی چیزی رو نقد کنی فوری به اتهام تبلیع علیه نظام و اجتماع و تبانی علیه کشور احضار و دستگیر میشی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۵
متاسفانه بسیاری از وکلای استان گیلان نقش بسزایی در مسئله جنگل خواری و راکد کردن پرونده های جنگل خواری با رشوه دادن، دارند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۵
از عملکرد این وکلا در رسانه های خوش رقص نقد نمیشه؟ جالبه؟
Asad
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۵
وکلای رشت اغلب با رشوه کارشان را پیش می برند