ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بیش از ۹۰ نهاد آمریکا هدف حمله هکرها

یک آسیب‌پذیری مهم در سرورهای مایکروسافت، چندین نهاد دولتی آمریکا را هدف حملات سایبری قرار داده است.
کد خبر: ۱۳۲۰۳۹۵
| |
2332 بازدید
بیش از ۹۰ نهاد آمریکا هدف حمله هکرها

به گزارش تابناک به نقل از رویترز، در ماه مرداد، بیش از ۹۰ نهاد ایالتی و محلی آمریکا هدف حمله هکری از طریق یک آسیب‌پذیری جدید در نرم‌افزار سرور مایکروسافت قرار گرفتند. این آسیب‌پذیری در سرویس «شیرپوینت» (SharePoint) که توسط مایکروسافت ارائه می‌شود، کشف شده بود. هرچند مرکز امنیت اینترنت آمریکا که مسئول اشتراک‌گذاری اطلاعات امنیتی بین نهادهای دولتی است، اعلام کرد هنوز هیچ مدرکی از نفوذ موفق هکرها به دست نیامده است.

«رندی رز»، معاون عملیات امنیتی این مرکز، تاکید کرد که این حملات تاکنون باعث هیچ حادثه امنیتی جدی نشده و آسیب جدی به سیستم‌ها وارد نکرده‌اند. با این حال، این حملات نگرانی‌هایی را در حوزه امنیت سایبری به وجود آورد، زیرا شرکت امنیتی هلندی «آی سکیوریتی» اعلام کرد که این کمپین حداقل ۴۰۰ قربانی گرفته است و چند سازمان دولتی فدرال نیز تحت تاثیر این حملات بوده‌اند.

یکی از آزمایشگاه‌های وزارت انرژی آمریکا به نام آزمایشگاه شتاب‌دهنده ملی فرمی، نیز مورد حمله قرار گرفت. این حملات نشان‌دهنده اهمیت بالای محافظت سایبری برای نهادهای دولتی است و نگرانی‌ها درباره آسیب‌پذیری نرم‌افزارهای حیاتی همچنان ادامه دارد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا از ابزارهای هوش مصنوعی استفاده می کنید؟
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟