ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

۴ سال محرومیت در انتظار بازیکن دوپینگی

میخایلو مودریک بازیکن چلسی به دلیل مثبت شدن تست دوپینگ از فوتبال محروم شد.
کد خبر: ۱۲۷۸۳۵۸
| |
4422 بازدید
4 سال محرومیت در انتظار بازیکن دوپینگی
مودریک مدعی شده به طور ناآگاهانه دوپینگ کرده است.
 
به گزارش سرویس ورزشی تابناک، میخایلو مودریک، وینگر اوکراینی تیم فوتبال چلسی به دلیل مثبت شدن تست دوپینگ در آزمایش‌های روتین اتحادیه فوتبال انگلیس (FA)، تا زمان مشخص شدن نتیجه تست دومش، به صورت موقت از فوتبال محروم شده است.
 
در صورت مثبت شدن دومین تست دوپینگ مهاجم اوکراینی، او با محرومیت ۴ ساله مواجه خواهد شد.
 
باشگاه فوتبال چلسی در واکنش به این اتفاق بیانیه‌ای صادر کرده و ضمن تأیید تماس اتحادیه فوتبال با مودریک، اعلام کرده است: اتحادیه فوتبال اخیراً با میخایلو مودریک به دلیل مشاهده یک نتیجه غیرطبیعی در آزمایش تماس گرفته است.   باشگاه چلسی و میخایلو به صورت کامل از برنامه آزمایش اتحادیه فوتبال حمایت می‌کنند و تمام بازیکنان ما، از جمله مودریک، به طور منظم تحت آزمایش قرار می‌گیرند.   میخایلو مودریک به صراحت اعلام کرده که هرگز به‌طور آگاهانه از مواد ممنوعه استفاده نکرده است.
 
گفتنی است مودریک پس از پیوستن به چلسی با قراردادی هنگفت از شاختار هرگز نتوانست عملکرد درخشانی که پیش از این داشت را در ترکیب این تیم تکرار کند و همیشه با انتقاد‌های بسیاری از سوی رسانه‌های انگلیسی و هواداران این تیم رو‌به‌رو بود و حالا به نظر می‌رسد که شرایط برای او بسیار وخیم شده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟