یک قاچاقچی البسه ۹۰ میلیارد جریمه شد
مدیرکل تعزیرات حکومتی کرمانشاه از جریمه ۹۰ میلیارد و ۵۵۲ میلیون ریالی قاچاقچی البسه در قصرشیرین خبر داد.
کد خبر: ۱۲۶۵۹۶۵
| | 2764 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از مهر، قهرمان شاهی مدیرکل تعزیرات حکومتی کرمانشاه گفت: شعبه اول بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی قصرشیرین به پرونده ۱۲ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم لباس خارجی قاچاق به ارزش ۹۰ میلیارد و ۵۵۲ میلیون ریال رسیدگی کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی کرمانشاه افزود: شعبه با بررسی مدارک موجود در پرونده و به دلیل ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام قاچاق را محرز و علاوه بر ضبط کالا، متخلف را به پرداخت ۹۰ میلیارد و ۵۵۲ میلیون ریال جزای نقدی معادل ارزش کالاهای قاچاق کشف شده، محکوم کرد.
شاهی گفت: مأموران هنگ مرزی قصرشیرین با کشف این کالاها از یک دستگاه خودروی کامیون، پرونده آن را برای رسیدگی به اداره تعزیرات حکومتی قصرشیرین ارسال کردند.
گزارش خطا



