ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هوش مصنوعی، برنده جایزه نوبل فیزیک ۲۰۲۴

جان هوپفیلد و جفری هینتون برای کاربرد یادگیری ماشینی (زیرمجموعه ای هوش مصنوعی) در شبکه های عصبی برنده نوبل فیزیک ۲۰۲۴ شدند.
کد خبر: ۱۲۶۴۴۲۲
| |
5064 بازدید

هوش مصنوعی، برنده جایزه نوبل فیزیک ۲۰۲۴

به گزارش تابناک به نقل از مهر، جایزه نوبل فیزیک ۲۰۲۴ میلادی به جان هوپفیلد از دانشگاه پرینستون آمریکا و جفری ای هینتون از دانشگاه تورنتو در کانادا اهدا شد. آنها برای اکتشافات و اختراعات بنیادینی که یادگیری ماشینی را با شبکه های عصبی مصنوعی امکانپذیر می کند، برنده این جایزه شده اند.

هوپفیلد ساختاری ابداع کرد که می تواند اطآملاعات را ذخیره و دوباره بازسازی کند. هینتون نیز روشی ابداع کرد که می تواند به طور مستقل ویژگی هایی در داده ها را کشف کند. این ابداع برای شبکه های عصبی مصنوعی بزرگ فعلی اهمیت زیادی دارد.

هوش مصنوعی، برنده جایزه نوبل فیزیک ۲۰۲۴

«جان هاپ‌فیلد» دانشمند آمریکایی و «جفری هینتون» دانشمند کانادایی

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا از ابزارهای هوش مصنوعی استفاده می کنید؟
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟