ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اعلام اسامی معطرهای غیرمجاز

روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی تعدادی ادئوپرفیوم (معطرهای) غیرمجاز را اعلام کرد.
کد خبر: ۱۲۶۳۰۷۵
| |
7087 بازدید

اعلام اسامی معطرهای غیرمجاز

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا،  از روابط عمومی سازمان غذا و دارو، این سازمان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: ادئوپرفیوم با نام تجاری SALVO، ادئوپرفیوم با نام تجاری SHAHEEN SILVER، ادئوپرفیوم با نام تجاری MAITRE DE BLUE، ادئوپرفیوم با نام تجاری B.A.D FEMME و ادئوپرفیوم با نام تجاری AVANT از سوی اداره کل فراورده‌های آرایشی بهداشتی سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شود.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلام اینکه این معرفی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیرمجاز در سطح عرضه انجام می‌شود، از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را مطلع کنند تا نسبت به جمع‌آوری آنها اقدام لازم را انجام دهند.

 

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟