صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

تاسیس بزرگ‌ترین بازار خودروی جهان در دبی

شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، معاون رئیس کشور امارات، نخست وزیر و حاکم دبی، برنامه توسعه «بازار خودروی دبی»، بزرگ‌ترین و پیشرفته‌ترین بازار خودرو در جهان را در دست دارد.
کد خبر: ۱۲۴۶۳۹۰
| |
14569 بازدید
|
۶

تاسیس بزرگ‌ترین بازار خودروی جهان در دبی

به گزارش تابناک، این ابتکار با هدف تثبیت موقعیت دبی به عنوان یکی از برجسته‌ترین و در حال رشدترین شهرهای جهان در بخش تجارت خودرو است.

طبق دستورات شیخ محمد، و تحت نظارت شیخ حمدان بن محمد بن راشد آل مکتوم، ولیعهد دبی و رئیس شورای اجرایی دبی، شیخ مکتوم بن محمد بن راشد آل مکتوم، نایب حاکم اول دبی، نایب نخست وزیر و وزیر مالیه، به امضای یک تفاهم‌نامه شراکت بین شهرداری دبی و DP World برای توسعه بازار جدید خودروها، با مساحتی بالغ بر ۲۰ میلیون فوت مربع، شاهد بودند. DP World مسئولیت ساخت و مدیریت «بازار خودروی دبی» را بر عهده گرفته است.

این شرکت از تخصص لجستیکی گسترده و شبکه جهانی خود، که شامل بیش از ۴۳۰ واحد کسب‌وکار در ۸۶ کشور است، بهره خواهد برد تا موفقیت این بازار را تضمین کند.

شیخ محمد گفت: «امروز ما DP World را موظف به توسعه "بازار خودرو دبی" کردیم و بازار فعلی را هشت برابر گسترش دادیم تا تسهیلاتی به مساحت ۲۰ میلیون فوت مربع ایجاد کنیم که بزرگ‌ترین و پیشرفته‌ترین بازار خودرو در جهان خواهد بود.»

پروژه استراتژیک « بازار خودرو دبی» به تحقق چشم‌انداز آینده دبی کمک می‌کند، و خدمات یکپارچه از جمله خرید، فروش، ثبت‌نام، بانکداری و تدارکات را ارائه می‌دهد. این بازار ظرفیت میزبانی رویدادهای جهانی را خواهد داشت که آن را به مقصدی مطلوب برای علاقه‌مندان و سرمایه‌گذاران خودرو تبدیل می‌کند.

این پروژه که به دستیابی به اهداف دستور کار اقتصادی دبی D33 برای افزایش نوآوری و تجارت کمک می‌کند، نشان دهنده تعهد امارات به ارائه زیرساخت‌ها و خدمات سطح بالا برای حمایت از اقتصاد محلی و جهانی است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۷
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶
بهروز خمسه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۵
بسیار عالی ولی ای کاش این کار را در ایران انجام میدادن
پاسخ ها
کلات
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
بگزارید خودروها بیایند داخل تا رقابت ایجاد بشه رقابت دوطرفیه یک طرفی ک نیست
ایران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۵
ما هم عبدل آباد داریم!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
خدا کنه این همسایه های ایران انقدر پیشرفت کنند که شاید مسئولین و مردم ماهم به خودشون بیان
پاسخ ها
کلات
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
مسئولین بگزارند خودرو وارو بشود تا شرکت‌های داخلی و خارجی باهم رقابت کنند. مردم شدند پاسوز سایپا وایران خودرو
کلات
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
ای کاش واردات خودرو ب ایران آزاد می شد. البته با تعرفه صفر درصد
دمار مردم با این گرانی خودرو درآمده.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...