صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

بورس سبز شد

شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (سه شنبه ۱۵ اسفند) با رشد ۳۲ هزار و ۵۱ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۱۷۲ هزار و ۲۱۶ واحد ایستاد.
کد خبر: ۱۲۲۵۴۴۵
| |
2941 بازدید
بورس سبز شد


به گزارش  تابناک به نقل از ایرنا، شاخص کل هم‌وزن در پایان معاملات روز جاری با ۳ هزار و ۹۷۲ واحد افزایش به ۷۳۹ هزار و ۷۵۴ واحد و شاخص قیمت با ۲ هزار و ۲۳۶ واحد رشد به ۴۱۶ هزار و ۴۸۶ واحد رسید.

امروز در بورس تهران بیش از ۱۴ میلیارد سهم، اوراق مالی و حق تقدم در بیش از ۴۴۰ هزار نوبت معامله شد که ارزش آن به بیش از ۸۱ هزار میلیارد ریال رسید.

نمادهای فولاد، شپنا، شبندر، شتران، تاپیکو، وغدیر و شپدیس، بیشترین اثر را بر شاخص بورس داشتند و همگی باعث رشد شاخص شدند.

شاخص کل فرابورس ایران هم امروز در پایان معاملات با افت ۱۴۷ واحدی به ۲۵ هزار و ۱۸۸ واحد رسید.

معامله‌گران در فرابورس بیش ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون سهم و اوراق مالی به ارزش بیش از ۴۱۱ هزار میلیارد ریال را با انجام بیش از ۲۵۵ هزار معامله دادوستد کردند.

نمادهای بپاس، هرمز، آریا و فزر بیشترین اثر مثبت را بر شاخص فرابورس گذاشتند.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار