ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

خودروی برقی از باشگاه فوتبال سر درآورد

مالک جدید منچستریونایتد، از جدیدترین خودروی چهار چرخ متحرک گروه اینیوس رونمایی کرد که در دو نسخه الکتریکی عرضه خواهد شد زیرا این میلیاردر بریتانیایی از محدودیت‌های برد در خودروهای سبز انتقاد کرده بود.
کد خبر: ۱۲۲۳۹۵۶
| |
4661 بازدید

به گزارش ایسنا، Fusilier یا تفنگدار اینیوس که طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده باید تولیدش در سال ۲۰۲۷ به جای ۲۰۲۶ آغاز شود، نسخه اندکی کوچکتر از گرنادیر خواهد بود  و در حالی که روی مدل دوم، نسخه پیکاپ گرنادیر که کوارترمستر کار می‌کند، عرضه می‌شود.

جیم رتکلیف که یکی از ثروتمندترین مردان بریتانیا به لطف شرکت اینیوس در زمینه مواد شیمیایی است، در سال‌های اخیر این گروه را با مالکیت تیم‌های فوتبال و دوچرخه‌سواری و تولید وسایل نقلیه به یک شرکت بزرگ تبدیل کرده است.

اینیوس اعلام کرد که مدل جدید با همکاری تامین کننده خودرو، مگنا که این خودرو را در کارخانه گراتس خود در اتریش تولید خواهد کرد، توسعه خواهد یافت.

بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه در ابتدا تصور می‌شد این خودرو در فرانسه تولید شود.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟