ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

رشد اقتصادی آمریکا با کدام رئیس‌جمهور قدرتمند شد؟

کد خبر: ۱۲۱۸۲۴۳
| |
3647 بازدید

بایدن اظهار کرد رشد اقتصادی آمریکا در حال حاضر قوی‌تر از دوره ترامپ است.

به گزارش ایسنا به نقل از بیزنس، جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات‌متحده آمریکا درباره آخرین داده‌ها درباره تولید ناخالص داخلی این کشور اظهار نظر و تاکید کرد که رشد اقتصادی آمریکا در حال حاضر قوی‌تر از دوره دولت ترامپ است.

بایدن در سخنرانی خود بیان کرد با کمک مردم آمریکا، اکنون این کشور قوی‌ترین رشد و پایین‌ترین نرخ تورم را در بین اقتصادهای بزرگ جهان دارد.

رئیس‌جمهور آمریکا تاکید کرد مشخص است که باید کارهای بیشتری انجام دهیم، اما در حال پیشرفت واقعی در ساختن اقتصاد از میانه و پایین به سمت بالا هستیم.

بر اساس گزارش دفتر تحلیل اقتصادی، اقتصاد ایالات‌متحده در سه ماهه پایانی سال ۲۰۲۳ به میزان ۳.۳ درصد رشد کرد که این رشد با سرعت بیشتری نسبت به برآورد تحلیلگران شتاب گرفت.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار