صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لاپید از بازگشت اسرا ناامید شد

رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی تأکید کرد سربازان این رژیم هر روز کشته می‌شوند و امید به بازگشت اسرا اندک است.
کد خبر: ۱۲۱۷۶۹۲
| |
2819 بازدید
لاپید از بازگشت اسرا ناامید شد

به گزارش تابناک، ایسنا نوشت: یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در سخنرانی در کنست(پارلمان این رژیم) گفت: هر روز تعداد زیادی از سربازان ما در نوار غزه کشته می‌شوند و امید به بازگشت اسرا کاهش می‌یابد. اول باید اسرا را بازگردانیم و بعد حماس را مهار کنیم.

وی افزود: امنیت ما هرگز تنها با کشتن یحیی السنوار، رئیس حماس در غزه محقق نخواهد شد. دولت ما هیچ روزی مثل امروز اندوهگین نبوده است و نمی‌دانم چگونه به این وضعیت رسیدیم. اسرائیل چگونه از یک «ابرقدرت» به دولتی تبدیل شده است که توسط گروهی محاصره شده که توانستند با خودروهایشان به مرزها نفوذ کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار