بازدید 3241
۴

نانِ بلوط

نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود./ بهار بهادران ۲۲ آذر ۱۴۰۲، ۱۱:۵۷
کد خبر: ۱۲۱۰۰۱۴
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۴ 13 December 2023
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
خیلی هم بهداشتی و خوب!
عالی
ااییییی
نان کلگ .
در بعضی نانوایی های جدید هم فروخته میشود
این ها جز بهترین ظرفیتهای گردشگری هستند که مورد غفلت قرار گرفته اند. باید بصورت فصلی جشنواره برای این نانها برگزار شور از تولید کنندگان محلی تقدی کنند. صادرات و عرضه این نانها در نمایشگاه ها مورد توجه قرار بگیرد. ایران غنی از این موارد است.
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست # سیل