بازدید 6172
با تحولات منطقه و جهان

بیانیه شدیداللحن تروئیکای اروپایی علیه برنامه هسته ای ایران/ اعلام آماده باش کامل ارتش چین با شروع رزمایش آمریکا و فیلیپین/ درخواست روسیه از آمریکا و تروئیکای اروپایی برای بازگشت به توافق هسته‌ای با ایران

بیانیه شدیداللحن تروئیکای اروپایی علیه برنامه هسته ای ایران، اعلام آماده باش کامل ارتش چین با شروع رزمایش آمریکا و فیلیپین، درخواست روسیه از آمریکا و تروئیکای اروپایی برای بازگشت به توافق هسته‌ای با ایران، حمله همزمان به ۲ پایگاه آمریکا در عراق و درخواست چین از اسرائیل برای پیوستن به معاهده منع اشاعه سلاح های هسته ای از مهم ترین خبرها و رویدادهای منطقه ای و بین المللی در 24 ساعت گذشته بوده اند.
کد خبر: ۱۲۰۶۳۳۱
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۵ 24 November 2023

بیانیه شدیداللحن تروئیکای اروپایی علیه برنامه هسته ای ایران/ اعلام آماده باش کامل ارتش چین با شروع رزمایش آمریکا و فیلیپین/ درخواست روسیه از آمریکا و تروئیکای اروپایی برای بازگشت به توافق هسته‌ای با ایران

بین الملل تابناک: بیانیه شدیداللحن تروئیکای اروپایی علیه برنامه هسته ای ایران، اعلام آماده باش کامل ارتش چین با شروع رزمایش آمریکا و فیلیپین، درخواست روسیه از آمریکا و تروئیکای اروپایی برای بازگشت به توافق هسته‌ای با ایران، حمله همزمان به ۲ پایگاه آمریکا در عراق و درخواست چین از اسرائیل برای پیوستن به معاهده منع اشاعه سلاح های هسته ای از مهم ترین خبرها و رویدادهای منطقه ای و بین المللی در 24 ساعت گذشته بوده اند.

بیانیه شدیداللحن تروئیکای اروپایی علیه برنامه هسته ای ایران

سه کشور اروپایی طرف برجام روز پنجشنبه در جلسه شورای حکام آژانس اتمی بیانیه مشترکی را درباره برنامه هسته‌ای ایران قرائت کردند. 
 
فرانسه، انگلیس و آلمان در این بیانیه بدون توجه به عدول سه کشور از تعهدات خود برای جبران آثار خروج آمریکا از برجام در سال 2017 ایران را به عدم پایبندی به این توافق متهم کرده‌اند.  
 
این سه کشور همچنین با یادآوری تصمیم خود برای حفظ تحریم‌های تسلیحاتی و موشکی علیه ایران در روز 18 اکتبر بر خلاف مفاد قطعنامه 2231 مدعی شده‌اند که این تصمیم در صورت بازگشت ایران به پایبندی برجام، برگشت‌پذیر خواهد بود. 
 
مطابق مفاد قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل متحد که حدود 8 سال پیش برای تأیید برجام صادر شد محدودیت‌های اعمال‌شده این سازمان در خصوص فعالیت‌های مربوط به موشک‌های بالیستیک ایران قرار بود 18 اکتبر 2023 منقضی شود. 
 
با وجود این سه کشور اروپایی در موعد اجرایی شدن این بند اعلام کردند که قصد رفع این تحریم را ندارند. ایران تصریح کرده این اقدام کشورهای اروپایی نقض قطعنامه 2231 است. 
 
 متن کامل بیانیه مشترک سه کشور اروپایی که به صورت غیررسمی از زبان انگلیسی به فارسی ترجمه شده به شرح زیر است: 
 
«تروئیکای اروپایی بسیار از آژانس بابت فعالیت حرفه‌ای و منصانه تیم بازرس‌ها و گزارش‌دهی عینی آنها در خصوص برنامه هسته‌ای ایران سپاسگزار است. ما مدیر کل را ترغیب می‌کنیم اعضای شورا را در جریان تمامی فعالیت‌ها و تحولاتی که مستلزم شفاف‌سازی توسط ایران است قرار دهند.
 
در کمال تأسف، گزارش [آژانس] بار دیگر تأیید می‌کند که ایران با نقض بیشتر تعهدات برجامی فعالیت‌های هسته‌ای خود را دنبال کرده است. اقدامات اخیر ایران همانند لغو مجوز بازرسان آژانس در ماه سپتامبر نشان دهنده قطع مشخص و مستمر همکاری‌های ملزوم ایران با آژانس است. 
 
رئیس،
 
از سال 2019 ایران فعالیت‌های خود را تا سطوحی که برای یک کشور غیردارنده سلاح اتمی بی‌سابقه است توسعه داده است. در دوران گزارش‌دهی، ایران اقدام به ادامه غنی‌سازی در سطحی که بسیار فراتر از تعهداتش در برجام است کرده است. رسیدن ذخایر اورانیوم ایران به 60 درصد، چنانکه توسط مدیر کل گزارش شده اکنون سه برابر "مقادیر قابل توجه" در تعاریف آژانس است، یعنی سه برابر مقدار تقریبی مواد هسته‌ای که از آن احتمال ساخت یک بمب هسته‌ای را نمی‌توان منتفی دانست. میزان ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران اکنون 22 برابر سقف‌های برجامی است. ایران علاوه بر این اقدام به نصب سانتریفیوژهای پیشرفته بیشتری در نطنز کرده و به توسعه زیرساخت‌های سانتریفیوژی خود ادامه می‌دهد. این زیرساخت‌ها می‌توانند با بی‌اعتنایی فاحش ایران به مفاد برجام برای افزایش قابل توجه توانایی ایران جهت غنی‌سازی اورانیوم به کار گرفته شوند. ما همچنین فعالیت‌های قابل توجهِ پیشتر گزارش‌شده در خصوص فلز اورانیوم که از گام‌های کلیدی برای ساخت سلاح هسته‌ای است و ایران را به نحو خطرناکی به فعالیت‌های واقعی مرتبط با تسلیحات نزدیک می‌کند را یادآوری می‌کنیم. 
 
همان‌طور که در گزارش مدیرکل آژانس روشن شده فهرست فعالیت‌های مرتبط با نظارت‌های برجامی که آژانس قادر به انجام آنها نیست گسترده است و راستی‌آزمایی در موارد ذیل را شامل می‌شود: تولید آب سنگین؛ میزان اورانیوم کم‌غنای در حال فرآوری؛ تولید ایزوتوپ‌های پایدار؛ و همچنین تعداد دیگری از تعهدات گسترده‌تر هسته‌ای. میزان این ناکامی آژانس در اجرای مسئولیت‌ها در ژوئیه 2022 که ایران تصمیم به برچیدن تمامی تجهیزات مرتبط پایشی و نظارتی آژانس در ارتباط با برجام کرد وضعیت وخیم‌تری به خود گرفت. این اقدامات به شدت توانایی آژانس را برای ارائه تضمین در خصوص ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران تضعیف می‌کند. 
 
ما در کسوت تروئیکای اروپایی از طرق مختلف از جمله از طریق کلید زدن مکانیسم حل اختلافات در ژانویه 2020 بدون محافظه‌کاری از ایران خواسته‌ایم پایبندی کامل به برجام را از سر بگیرد. از ان زمان به بعد ما با حسن نیت برای حل و فصل مسائل مرتبط با عدم پایبندی ایران تلاش کرده‌ایم. ما تمامی تلاش‌های معقول برای مذاکره بر سر بازگشت به برجام را انجام داده‌ایم و در این راستا توافق‌های ابتدا در مارس و سپس در اوت 2022 روی میز قرار داده‌ایم. در هر دو برهه ایران با طرح مطالبات غیرقابل قبول که فراتر از برجام بود از امضای آن توافقات خودداری کرد و در عوض تصمیم به پیشبرد فعالیت‌های هسته‌ای خود گرفت. 
 
تصمیم ایران برای متوقف کردن اجرای تعهدات خود از جمله پروتکل الحاقی به شدت فعالیت ها و قابلیت‌های نظارتی و راستی‌آزمایی آژانس را تحت تأثیر قرار داده است. مضاف بر این، همان‌طور که مدیر کل خاطرنشان می‌کند تصمیم ایران برای لغو مجوز بازرس‌های مجرب آژانس در ماه سپتامبر "به صورت مستقیم و جدی بر توانایی آژانس برای انجام موثر فعالیت‌های راستی‌آزمایی در ایران به ویژه در تأسیسات غنی‌سازی اثر می‌گذارد". این عوامل، در کنار بیانیه آژانس مبنی بر اینکه دیگر قادر به حفظ استمرار دانش در زمینه فرآوری و فهرست اقلام عناصر اصلی برنامه هسته‌ای ایران نخواهد بود نشان‌دهنده بی‌اعتنایی ایران به مسئولیت‌های آژانس است.  
 
رئیس،
 
از سال 2019 ایران به صورت عامدانه و مستمر تصمیم گرفته با نقض تعهدات برجامی فعالیت‌های هسته‌ای خود را فراتر از تمامی توجیهات موثق غیرنظامی ادامه دهد. ما به عنوان تروئیکای اروپایی برای دادن پاسخی مستقیم به عدم پایبندی تنش‌زا و جدی ایران، طبق برجام و قعطنامه 2231 هماهنگ‌کننده برجام را از تصمیم خود برای عدم حرکت بیشتر به سمت رفع تحریم‌ها مطلع ساختیم. ما متعاقبا اقدامات ضروری را برای اجرای این تصمیم انجام داده‌ایم. این گام‌ها در صورت پایبندی ایران به تعهدات برجامی بازگشت‌پذیر هستند. 
 
اکنون بر عهده ایران است که با انجام اقدامات ذیل نسبت به رفع تنش در خصوص برنامه هسته‌ای خود اقدام کند: 
 
- توقف تولید اورانیوم غنی‌شده فراتر از 3.67 درصد و کاهش دادن ذخایر اورانیوم غنی‌شده تا بالاتر از این سطح و بازگشت به محدودیت‌های توافق‌شده در زمینه تحقیق و توسعه، نصب، خوراک‌دهی و استفاده از سانتریفیوژها؛
 
- اجرای مجدد تمامی تدابیر شفافیت‌سازی که ایران در فوریه 2021 آنها را متوقف کرد و در بیانیه مشترک 4 مارس بین ایران و آژانس بر سر اجرای آنها توافق صورت گرفت. 
 
- اجرای مجدد پروتکل الحاقی و تصویب آن؛ و همچنین
 
- همکاری کامل با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از جمله با صدور مجوز مجدد برای بازرس‌های مجرب آژانس و صدور ویزا برای مقام‌های آژانس. 
 
این گام‌ها ضمن کمک به احیای شفافیت‌های لازم در بازسازی مجدد اعتماد بین ایران و جامعه بین‌المللی نقش خواهد داشت. 
 
رئیس،
 
فعالیت‌های هسته‌ای یاران به شدت به امنیت بین‌المللی لطمه زده و معماری منع اشاعه اتمی در جهان را تضعیف می‌کنند. 
 
ما به رایزنی‌های خود در کنار شرکای بین‌المللی در خصوص رسیدگی به بهترین نحو به تردیدهای رو به فزونی درباره ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهیم داد. ما همچنان به راه حل دیپلماتیک پایبندیم و آماده‌ایم از تمامی اهرم‌های دیپلماتیک برای جلوگیری از ساخت سلاح هسته‌ای توسط ایران استفاده کنیم. ما از ایران می‌خواهیم تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای خود را رفع کرده و منتظر گام‌های فوری و معنادار برای احیای کامل سطح همکاری مورد توافق با آژانس برای اجرای فعالیت‌های موثر راستی‌آزمایی و نظارتی هستیم. 
 
در نهایت ما از مدیر کل آژانس می‌خواهیم شورای حکام را قبل از جلسه بعدی در مارس 2024 در جریان تحولات قرار داده و اطلاع‌رسانی‌های زودتری را در موارد لزوم انجام دهند. ما همچنین خواستار آن هستیم که آن گزارش علنی شود.»
 
اعلام آماده باش کامل ارتش چین با شروع رزمایش آمریکا و فیلیپین

رسانه‌ها روز پنجشنبه گزارش کردند که همزمان با شروع رزمایش آمریکا و فیلیپین و گشت‌زنی‌های هوایی و دریایی مشترک این 2 کشور، ارتش چین در حالت آماده‌باش در دریای چین جنوبی قرار گفت

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» به نقل از سخنگوی ارتش چین، ناو «یوچنگ» از روز سه شنبه، زمانی که فیلیپین نیروهای خود را در منطقه گرد آورد، گشت‌زنی‌های خود را در دریای چین جنوبی انجام داده است.

بر اساس این گزارش، ایالات متحده و فیلیپین در حال انجام گشت‌زنی‌های هوایی و دریایی مشترک با مشارکت نیروهای هوایی و دریایی در آب های مورد مناقشه دریای چین جنوبی هستند.

سخنگوی ارتش چین افزود که نیروهای این کشور برای حفظ قاطعانه حاکمیت ملی، امنیت و منافع دریایی در آماده باش هستند.

وی گفت:«چنین اقدام‌های نظامی باعث ایجاد مشکل، می‌شود، صلح و ثبات منطقه‌ای را تضعیف می‌کند.»

این در حالی است که «فردیناند مارکوس جونیور» رئیس‌جمهور فیلیپین وضعیت دریای چین جنوبی را به‌طور فزاینده‌ای «وخیم» خواند.

مارکوس گفت: «وضعیت نسبت به قبل وخیم تر شده است.این گشت‌زنی‌ها نشان از تعهد ما برای تقویت قابلیت همکاری نیروهای نظامی‌ است».

چین در پاسخ اعلام کرده است  که گشت‌زنی مشترک دریایی و هوایی فیلیپین و آمریکا در دریای مورد مناقشه چین جنوبی نباید به حاکمیت ارضی و حقوق دریایی این کشور آسیب برساند.

«مائو نینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین گفت: رزمایش مشترک فیلیپین و آمریکا نباید به حاکمیت ارضی و حقوق دریایی و منافع چین لطمه بزند.»

ناوگان هفتم ایالات متحده مدعی شده که این گشت‌زنی بخشی از تعامل معمول آمریکا با متحدان و شرکای خود در حفظ منطقه آزاد و باز اقیانوس هند و آرام است.

درخواست روسیه از آمریکا و تروئیکای اروپایی برای بازگشت به توافق هسته‌ای با ایران

میخائیل اولیانوف سفیر و نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین گفت که مسکو از ایالات متحده و گروه تروئیکای اروپایی (فرانسه، آلمان و انگلیس) می‌خواهد که به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) درباره برنامه هسته‌ای ایران بازگردند.

به گزارش خبرگزاری تاس، اولیانوف در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، گفت: از ایالات متحده آمریکا و سه کشور فرانسه، آلمان و انگلیس (موسوم به تروئیکای اروپایی) می‌خواهیم به جای تلاش برای از مسیر خارج کردن یا ممانعت از تعاملات بین ایران و آژانس انرژی اتمی، بر احیای برجام تمرکز کنند که به نوبه خود شرایط مساعدی را برای تهران برای واکنش متقابل ایجاد می‌کند.

حمله همزمان به ۲ پایگاه آمریکا در عراق

مقاومت اسلامی عراق شامگاه پنجشنبه ۲ پایگاه ارتش آمریکا در خاک عراق را هدف حمله قرار داد.

مقاومت اسلامی عراق شامگاه پنجشنبه بار دیگر پایگاه‌های آمریکا را هدف حمله خود قرار داد.

شبکه المیادین گزارش داد که پایگاه‌های آمریکایی «عین الاسد» واقع در غرب عراق و همچنین پایگاه «الحریر» واقع در فرودگاه اربیل (مرکز اقلیم کردستان عراق) هر کدام ۲ بار در یک ساعت اخیر هدف حمله قرار گرفتند.

این حملات مقاومت عراق بلافاصله پس از حمله عصر امروز جنگنده‌های آمریکا به منطقه حد فاصل میان ارتش سوریه و نیروهای قسد و آمریکا صورت گرفت.

ائتلاف «دولة القانون به ریاست نوری المالکی امروز پنجشنبه ۱۹ نوامبر ۲۰۲۳ از دولت عراق خواسته تا برای متوقف کردن مکانیزم کشتار امریکایی‌ها از طریق اجرای قانون سابق پارلمان مبنی بر اخراج نظامیان امریکایی از کشور اقدام کند.

این ائتلاف در عین حال از سکوت مقامات اقلیم کردستان در قبال بمباران مقر الحشد الشعبی توسط آمریکایی‌ها اظهار شگفتی کرده است.

دولة القانون افزوده که واشنگتن به توافق‌های امنیتی پایبند نبوده و همچنان نیروهای عراقی را گاه و بیگاه هدف قرار می‌دهد؛ این امر نشان می‌دهد که «ادعای حضور مستشاران امریکایی دروغی بیش نیست» و جرم‌های نظامیان آمریکایی را در عراق به تصویر می‌کشد.

درخواست چین از اسرائیل برای پیوستن به معاهده منع اشاعه سلاح های هسته ای

نماینده دائم چین در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در نشست شورای حکام این نهاد بین‌المللی از رژیم اسرائیل خواست به «معاهده منع اشاعه سلاح‌های اتمی» (NPT) بپیوندد. 

طبق گزارش شینهوا، «لی سانگ» در جلسه شورای حکام آژانس روز چهارشنبه خواستار انجام تلاش‌های بیشتر برای ایجاد منطقه عاری از سلاح‌های اتمی و دیگر سلاح‌های کشتار جمعی در خاورمیانه (غرب آسیا) شد. 

 رژیم صهیونیستی تنها دارنده سلاح‌های هسته‌ای در منطقه غرب آسیا است و با حمایت‌های آمریکا برنامه تسلیحات هسته‌ای خودش را از نظارت‌های بین‌المللی دور نگاه داشته است. 

رژیم صهیونیستی در سال‌های گذشته همواره در خصوص داشتن سلاح هسته‌ای سیاست «ابهام» در پیش گرفته و در پاسخ به این سوال که آیا سلاح اتمی در اختیار دارد تأکید کرده تل‌آویو اولین کشور استفاده کننده از این سلاح‌ها نخواهد بود. 

با وجود این، «آمیچای الییاهو»، وزیر میرات فرهنگی اسرائیل چند هفته پیش در بحبوحه حملات رژیم اسرائیل به غزه گفته بود پرتاب بمب هسته‌ای در این منطقه یکی از گزینه‌هایی است که تل‌آویو در اختیار دارد. 

بسیاری از تحلیلگران این اظهارات وزیر اسرائیلی را که چند روز بعد از کارش برکنار شد پایان سیاست ابهام هسته‌ای اسرائیل عنوان کرده و از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خواستند آن را مبنایی برای افزایش فشار بر تل‌آویو جهت تحت نظارت قرار دادن برنامه تسلیحات اتمی این رژیم قرار دهد. 

لی سانگ در جلسه روز چهارشنبه شورای حکام گفت: «خاورمیانه نباید به وسیله سلاح‌های هسته‌ای تهدید شود. این درخواستی مشترک از سوی کشورهای منطقه است.»

لی تأکید کرد چین همواره به صورت فعال از تلاش‌ها در منطقه برای برقراری منطقه عاری از سلاح‌های هسته‌ای و سایر سلاح‌های کشتار جمعی حمایت کرده است. 

طبق نوشته شینهوا، این دیپلمات چین از اسرائیل خواست «در اسرع وقت» به عنوان یک کشور دارنده سلاح‌های هسته‌ای به معاهده منع گسترش سلاح‌های اتمی بپیوندد و تمامی تأسیسات هسته‌ای خود را ذیل پادمان‌های جامع آژانس اتمی قرار دهد. 

وی همچنین از همه کشورهای مرتبط در منطقه و کشورهای دارنده سلاح‌های هسته‌ای نیز خواست به مسئولیت‌های خود عمل کرده و در فرایند ایجاد منطقه عاری از سلاح‌های هسته‌ای ایفای نقش کنند. 

 

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۲
با این بیانیه علیه برنامه هسته ای ایران دوباره قیمت دلار و دوباره موج گرونی و دوباره.... شروع میشه، زاری یه بار شیون یه بار، سی سال هی قطعنامه از آنها و هی افزایش غنی سازی از شما، این چه ماهیت صلح آمیزی که سی سال هنوز کسی باورش نمیشه!!!!
پاسخ ها
محمود
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۳
خوب طبیعی و به دور از انتظار نبود که آمریکای خبیث و ایادی خود در اروپا بعد از حوادث و اتفاقات فلسطین جهت رهایی توله سگ وحشی خود اسرایل هم که شده ایران را تهدید کنند اما از این حرفها آبی برای آنها گرم نمی شود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۳
هسته ای ایران برا اونا یک بهانه است
ناشناس
| Syrian Arab Republic |
۱۵:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۳
توبرای کدخدا نگران باش ، غرب مزور فقط به نابودی صنعت هسته آبیاری آن فکر میکند زهی خیال باطل ،تروییکای اروپایی در بیشرفی دست همه را از پشت بستند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۳
کاش یکی از مسئولان توضیح میداد با این هزینه سنگین، تاکنون چقدر درآمد از فعالیت هسته ای نصیب ایران شده و در 5 سال آینده چقدر درآمد خواهیم داشت!! البنه بمب که حرومه نمیشه ساخت!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۳
ناشناس۱۵:۴۷با پرچم کدوم کشور میایی و افاضه ی فیض میکنی بزرررررگوارررر؟؟؟؟!!
مغز براندازان هم اکنون
به هشدارهای تروئیکای اروپایی توجه کنید و به نظم جهانی بپیوندید.

مغز براندازان همچنین
روسیه خواستار بازگشت آمریکا و اروپا به برجام شده،. بیخود. روسیه همواره مخالف منافع ملت ایران بوده.

تشخیص
درمان ندارد. از ایشان فاصله بگیرید.
پاسخ ها
ناشناس
| United Arab Emirates |
۱۲:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۳
باز ساندیس قاطی خوردی؟
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۳:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۳
ساندیس رو با کله پاچه نخور. این موضوع، اتفاقا درمان دارد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۳
کیک زرد ها که درست کردیم ببریم در بیابون لوت چال کنیم. زیرا به هیچ دردی نمی خورد.
فقط 3000 میلیارد دلار خسارت ناشی از تحریم و از دست دادن فرصت های اقتصادی طلای تنها یکی از هزاران مصیبت و ضرز برنامه اتمی ایران بوده که بی هدف 30 سال توسعه کشور را برای آن متوقف نموده اید.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۳
معلومه که مغزشون رو شستشو دادند
ناشناس
| Syrian Arab Republic |
۱۵:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۳
برانداز که عقل نداره ، فقط نگاه می‌کنه ببینه کدخدا چی میگه
به زودی بخش دیگری دلار ها به کشور بازمی گردد و انشااله شاهد کاهش قیمت دلار و ارزانی و وفور نعمت خواهیم بود. لطفا مردم را از این تهدیدهای سه کشور اروپایی نترسانید. دولت نرخ تسعیر اررز را در بودجه سال 1403 همانند سال 1402 در نظر گرفته ، این به مفوهم اینست که قیمت دلار قرار نیست افزایشی داشته باشد .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۳
همه چیز ارزون میشه ، همه راضی وخوشحال
پدر توهم را دراوریدی
سلام. با تشکر از زحماتتون. تابناک تنها پایگاه خبری بوده که اخبار رو با کمترین جهت گیری ارائه کرده.
وقتش رسیده گروسی رو دعوت کنیم یه شام بهش بدیم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۳
این وسط روسیه چکاره است؟!
مگر ما امیر عبدل نداریم که روسیه شده سخنگوی ما؟
نکنه امیر عبدل بهش زنگ زده که از طرف ایران حرف بزنه؟
نقض کدوم برجام دقیقا؟!

مگه برجامو ترامپ پاره نکرد؟

خداییش مخالف سیاست های رژیم ایرانم. ولی منظور این اروپاییا چیه؟ اینام مارو اسکل گیر آوردن
هم از برجام خارج میشن هم به ایران میگن چرا رعایت نمیکنی بندهای برجامو. بعدشم تحریم و کوفت و زهر مار

یکی روشنم کنه. بدون توهین البته.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۳
قرار فقط محکوم بشین
فقط نپرس چرا
اگر رئیسی ذره ای درایت داشت شهریور سال گذشته به برجام برمیگشت و الان کلی شراایط اقتصادی عوض شده بود و محدودیت‌های اعمال‌شده در خصوص فعالیت‌های مربوط به موشک‌های بالیستیک ایران هم 18 اکتبر 2023 منقضی می شد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۳
ایران برگردد دست و پا را بالا ببره
آمریکا. تا ایران مثل لیبی عراق نکنه
کوتاه نمیاد
مردم فریب می دهند
امیدوارم درس خوبی باشه.. هر چقدر هر جور تابعیت بکنی از غرب برای اینکه بگذارن به راه خودت بری بی ثمره. شاید کمی وقت بخره ولی ثمری نداره .مثل پول ربا هستش. با بهرش در بدترین وقت ازت میگیرنش به خاک سیاه هم می افتی. ثمری نداره. راه درست اینه که دنبال منافع و امنیت ملی و مردم باشین. فریب امثال اوباما و مرکل و دیگران رو نخورین. هیچ اعتماد نکنین به غرب. تولید و اقتصاد مردم رو درست کنین بدون رانت و انحصار برای بعضی.
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # توماج صالحی # انتخابات # روز دختر
وب گردی