تا انتخابات؛

رکورد نام نویسی نهایی داوطلبان ورود به مجلس شکست/چرا ماجرای «چمدان های پرپول و خرید شناسنامه» رو شد؟/نمی‌توانیم برای مجلس، دویست و نود سلمان فارسی پیدا کنیم!

در ۱۲۸ روز مانده به انتخابات، مرحله نام نویسی نهایی داوطلبان ورود به مجلس دوازدهم پایان یافت و بر طبق آمار رسمی در زمینه ثبت نام نهایی، رکورد جدیدی ثبت شده است. همچنین در این روز، برخی چهره‌های سرشناس نام نویسی نهایی خود را تایید کردند و برخی چهره‌های سیاسی دیگر هم مواضعی نسبت به انتخابات آخر سال بیان کردند که در نوشتار زیر بر آن‌ها مروری خواهیم داشت.
کد خبر: ۱۲۰۰۶۹۹
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۲ 25 October 2023

رکورد ثبت نام نهایی داوطلبان ورود به مجلس شکست/چرا ماجرای «چمدان های پرپول و خرید شناسنامه» رو شد؟

 

تابناک _ در ۱۲۸ روز مانده به انتخابات مرحله نام نویسی نهایی داوطلبان ورود به مجلس دوازدهم پایان یافت و بر طبق آمار رسمی در زمینه، رکورد جدیدی ثبت شده است. همچنین در این روز برخی چهره‌های سرشناس نام نویسی نهایی خود را تایید و برخی چهره‌های سیاسی دیگر هم مواضعی نسبت به انتخابات آخر سال بیان کردند که در سطور زیر بر آن‌ها مروری خواهیم داشت.

نخست

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه با نام‌نویسی۷۸۵۶ داوطلب انتخابات مجلس دوازدهم در روز پایانی، ۲۴۸۲۹ تن ثبت‌نام قطعی داشتند، از یک رکورد جدید در ثبت نام خبر داد. محسن اسلامی درباره ترکیب جنسیتی داوطلبان هم عنوان کرد: ۱۲ درصد داوطلبان زن و ۸۸ درصد مرد هستند. سخنگوی ستاد انتخابات کشور افزود: ۲۸ درصد ثبت‌نام‌کننده‌ها بین ۳۰ تا ۴۰ سال دارند، ۳۷ درصد ۴۰ تا ۵۰ ساله هستند، ۲۶ درصد ۵۰ تا ۶۰ ساله‌اند و ۹ درصد هم ۶۰ تا ۷۵ ساله هستند. اسلامی به تفکیک استان‌ها، بیشترین ثبت‌نام‌ها را از استان‌های البرز، تهران، قم، خراسان رضوی، چهارمحال و بختیاری، یزد، اصفهان، قزوین، فارس و گلستان دانست.

دوم

به رغم اینکه برخی رسانه‌های اصلاح طلب به دنبال پررنگ کردن شکاف‌ها و انشقاق‌ها در بین اصولگرایان هستند، گویا در بین این جریان هم یکدستی کامل وجود نداشته و برخی از چهره‌های اصلاح طلب از سیاست‌های برخی جناح‌های اصلاح طلب دیگر گلایه‌مند هستند. در همین ارتباط، سعید نورمحمدی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان و نماینده این حزب در جبهه اصلاحات ایران، در نطق اخیر خود در مجمع عمومی جبهه اصلاحات با بیان اینکه اصلاح‌طلبان با وجود شعار‌های آسمان خراش هیچ گاه خود را پاسخگو ندانسته و رفتارشان با منتقدین و جوانان پرسشگر، مصداق این جمله که "ما می‌دانیم و بقیه نمی‌دانند" بوده، می‌گوید: هیچ گاه کسی پاسخ نداد که عملکرد مجلس ششم باعث تقویت مردمسالاری شد یا باعث گشت نهاد‌های اقتدارگرا به بهانه عملکرد آن مجلس تقویت شوند. هیچ گاه اصلاح طلبان در برابر عملکرد شورای شهر اول تهران از مردم عذرخواهی نکردند؛ هیچ گاه کسی پاسخگوی بلای خانمانسوز سال ۸۴ بر این کشور و سوزاندن سرمایه‌های مادی و معنوی کشور در طول آن هشت سال نشد. هیچ گاه به ما پاسخ داده نشد که سهم ما در روی کار آمدن محمود احمدی نژاد چقدر بود؟
نورمحمدی به تخریب آیت الله هاشمی رفسنجانی در انتخابات مجلس ششم از سوی اصلاح‌طلبان اشاره نمود و با این پرسش که این رفتار‌ها برای مردم چه سودی داشت، ادامه داد: سود رقابت‌های سه فراکسیون داخلی شورای شهر گذشته و تلاش برای روی کار آوردن شهردار همسو، برای مردم تهران چه بود؟

سوم

در بین اخبار انتخاباتی، یکی از نمایندگان سابق مجلس هم ادعای عجیبی را مطرح کرد که در شبکه‌های اجتماعی بازتاب درخوری داشته است. منصور حقیقت پور، نماینده ادوار مجلس که خود از کاندیدا‌های این دوره انتخابات است، مدعی شده نمایندگان در تصویب قانون جدید انتخابات عجله کردند و تاکید دارد؛ «قانون جدید انتخابات، قانونِ ضعیفی است و مجلس برای این دوره انتخابات آمد و یک کار عجله‌ای برای تزئین قانون انجام داد.» وی نفوذ پول‌های کثیف به انتخابات را رد نمی‌کند و می‌گوید: «متاسفانه در هر انتخابات شاهد این هستیم که بعضی‌ها تخلف می‌کنند و با چمدان‌های پول در حوزه‌های انتخابیه شناسنامه می‌خرند و رأی را جابجا می‌کنند. من در حوزه‌های انتخاباتی خودم این موضوع را دیده ام و عکس و فیلم همه این‌ها را دارم.» وی در حالی این ادعا را مطرح کرده که پاسخ نداده، چرا اسناد این موارد را در اختیار مراجع ذیصلاح قرار نداده و سعی کرده با خرج کردن این ادعا در یک گفت‌وگوی خبری، فضاسازی رسانه‌ای مهمی برای خود داشته باشد.

چهارم

در میان چهره‌های مشهور انتخاباتی، محمدرضا باهنر کسی بود که از چند ماه پیش فعال بوده و مصاحبه‌های متعددی انجام داده و سرانجام امروز این چهره کهنه کار سیاسی و دارای سوابق متعدد نمایندگی، خبر نام نویسی نهایی خود را از طریق شبکه اجتماعی ایکس تایید کرد. محمدرضا باهنر، نماینده هفت دوره مجلس شورای اسلامی است که عضویت در هیات رئیسه دوره‌های چهارم و پنجم و نایب رئیسی در دوره‌های هفتم، هشتم و نهم را در کارنامه دارد. او هم‌اکنون در مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز عضو است.

پنجم

حسن بیادی، دبیر کل جمعیت آبادگران جوان ایران اسلامی ـ که نام تشکل متبوع او با انتخاب محمود احمدی نژاد به عنوان شهردار تهران عجین شده ـ در گفت‌وگویی بیان داشته که چنانچه در این مدت کوتاه همه نهاد‌های مدیریتی اجرایی از دولتی و غیر دولتی و نهاد‌های مسقل و امنیتی بتوانند در جهت رضایتمندی مردم در رفع مشکلات روزمره مردم آزرده کشور کوشا و فعال شوند، حضور مردم متوسط دوره‌های قبل خواهد بود، والا «آش همان است و کاسه همان.»

ششم

اظهارات سخنگوی جبهه پایداری که گفته بود، ما نمی‌توانیم برای مجلس، دویست و نود سلمان فارسی پیدا کنیم و در این زمینه فقط شاخص‌های اعلامی از سوی امامین انقلاب ملاک ماست، ولو اینکه از پایداری نباشد هم بازتاب زیادی به خصوص در رسانه های فارسی زبان خارج از کشور داشته است. متقی‌فر در ادامه تاکید کرده بود مردم، حاج‌قاسم‌ها را قبول دارند. مردم آن چهره سیاسی‌ را قبول دارند که دنباله‌روی حاج‌قاسم باشد. حاج‌قاسم «دیپلماسی میدان» را استاندارد کرد و در جهان، دیپلماسی نوینی را جا انداخت و این غالب است و قدرت دارد.

اما بخشی دیگر از سخنان وی حائز اهمیت است، زیرا آن را می توان مبنی بر عدم تمایل این تشکل برای ائتلاف با گروه های دیگر دانست. متقی‌فر با اشاره به فهرست‌های انتخاباتی و با تأکید بر اینکه مردم از ایجاد شرکت تعاونی و سهامی خوش‌شان نمی‌آید، اظهار کرد: وحدت باید وحدت دینی و آرمانی باشد. ایجاد شرکت سهامی در انتخابات، منطبق بر رهنمودهای امام(ره) و رهبری نیست. وحدت، معطوف به وحدت امت است. وحدت اعتباری، پایداری ندارد و مدت زمان دارد. وحدت، امری پایدار در جامعه اسلامی است و همیشه باید در آن وجود داشته باشد، نه فقط در ایام انتخابات.


و آخر

بر اساس اخبار منتشره، قرار است اولین گردهمایی جوانان و فعالان انقلابی سراسر کشور در تشکلی تازه با نام مبنا با حضور چهره‌های شاخص جریان انقلاب، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، دبیران احزاب و فعالان سیاسی کشور پنجشنبه چهارم آبان ماه برگزار می‌شود. این اجلاس با تأکید بر سه مؤلفه افزایش مشارکت در انتخابات، دعوت به همگرایی و کارآمدی و در نهایت تشکیل مجلسی انقلابی در انتخابات اسفند ماه سال جاری در حرم مطهر امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۹
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۲۴
الان هیچ شغل و کاسبی به اندازه نمایندگی مجلس پربازده و کم مسئولیت نیست چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی! خوان نعمت در مجلس گسترده شده است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۴
با ناهار و شام اضافه
سعید
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۴
کی میخواد رای بده؟
ده میلیون اتباع عزیز و گرامی افغانها؟
حرف از انقلابی زدن بس است. چه خیری از مدعیان دیده ایم ؟
به اندازه یک خشخاش هم این انتخابات اهمیتی ندارد.
ب سلام ، با عملکردی که این مجلس انقلابی شاسی بلند دارد فکر کنم حضور مردم کمرنگ باشه ، به قولی از رکود ثبت نام نمی توان پی به حضور رکودی مردم داشت ، جوجه را آخر پاییز می شمارند
جالبه طرف خبر ثبت نام خودش را در توئیتر(ایکس)اعلام کرده!!!!مگه فیلتر نیست این بی صاحاب؟؟؟!!
من رأی نمیدم.
معلومه که از نیامدن طیف اصلاح طلبان و بزرگان آنها در این بازی بی معنی و مضحکه نکردن خودشان در سیرک انتخابات خیلی خشمگین و ناامید شده اید و فردی را به عنوان اصلاح طلب معرفی می کنید که نه سر پیاز است و نه ته آن.
با سلام
با توجه به روند کند برخی ادارات برای صدور گواهی های ساوبق کاری و فرصت کم این ثبت نام از مسئولان محترم وزارت کشور و ستاد محترم انتخابات وزارت کشور استدعا داریم حداقل 24 ساعت یا یک روز کاری دیگر مهلت ثبت نام انتخابات مجلس شورای اسلامی 1402 را تمدید نمایند
با تشکر
پاسخ ها
سعید
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۴
شما هنوز تو ثبت نام خودت موندی و التماس دعا داری
اون وقت میخوای بری مجلس گره از مشکلات مردم باز کنی
رای بی رای . مگهn خواست آدمها ارزشی داره ؟؟؟؟؟!!!!!!!
بدون رای بالای مردم ۲۹۰ سلمان هم بی فایده است
هیاهوی بسیار برای هیچ بن هیچ؟؟؟
رای ما اهمیتی ندارد!
انتصاب بفرمایند وبی خودی هم هزینه نکنند
جم کن اقا این مسخره بازیهارو.دیگه برا مردم هیچ اهمیت و ارزشی نداره.زور نزنید
این جمعیت بزرگ کاندیداها را اگر با تبلیغات تلویزیونی ترکیب کنیم، بازنویسی نسخه انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم برای انتخابات مجلس است. انبوه کاندیداهای صوری که حسب الامر کاندیدای اصلی یا نهادهای قدرت، در عرصه حاضر و با انصراف یا توصیه به رأی دادن به رقیب، از عرصه انتخابات کنار می روند.
فقط مشکل اینجاست که تقسیم جایگاههایی که بعد از انتخابات ریاست جمهوری اتفاق افتاد، در انتخابات مجلس چگونه صورت خواهد گرفت و آیا قرار است مناصب محلی هم به مانند جایگاه ملی اینبار بین نامزدهای صوری تقسیم شوند؟

افزایش یک و نیم برابری کاندیداها در شرایط ریزش سطح مشارکت در انتخابات، عجیب نیست؟
مگر می شود هر چه اقشار کمتری از مردم در انتخابات شرکت کنند، کاندیداهای بیشتری برای هر صندلی داوطلب شوند؟
اگر ذهنمان را از توهم توطئه پاک کنیم آنگاه گسترده شدن این رقابت درون جناحی را چگونه باید تفسیر کنیم؟
میشه لطفا بفرمائید حقوق نماینده مجلس در 4 سال چقدره که یک نفر حاضره 200 الی 300 میلیارد خرج تبلیغات کنه بره مجلس (آیا استفاده از قدرت و گرفتن امتیازات مختلف) در این موضوع پر رنگ نمیشه؟ وگرنه چرا یک نفر حاضره الان 300 میلیارد هزینه کنه تا 4 سال خورد خورد برگرده، بعدشم تا نماینده ای حرف میزنه بقیه فقط بشینن موبایل بازی (تصاویر خود تابناک) و یا جوک گفتن برای دوستان
بعقیده من مجلسی که دلار و رساند به 50 تومن باید تمام نماینده هاش اخراچ بشن مخصوصا آقای قالیباف سیسمونی از ترکیه بخر
ثبت نام کنندگان شاسی بلند !!!
البته یک سلمان هم در ایران نداریم
اعلام کنید خدمت در مجلس حقوق مزایا ندارد فقط عاشقان خدمت بیایند ثبت نام کنند
مشکل براحتی حل شد
پاسخ ها
تفکرنقاد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۴
کمی به دور از تعصب و فرقه گرایی تاریخ را مطالعه کنید.
سلمان فارسی به کشور خود پشت کرد و با مهاجمان به کشور همکاری کرد.
لامصب این احساس تکلیف بد جوری به کسانیکه فقط میخواهند خدمت کنند فشار وارد اورده نه اینکه فکر کنی این افراد دنبال پول و منصب هستند نه به خدا اینها فقط برای رضای خدا و کمک به مردم این همه شور و شوق دارند
سلام،موفق به ثبت نام نهایی نشدیم خواهشمند است اطلاع رسانی کنید تمدید کنید چند ساعتی،باتشکر
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست