صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش وزیر کشور به قتل مهرجویی و همسرش

وزیر کشور با اشاره به قتل داریوش مهرجویی و همسرش، گفت: امیدواریم با تجربیات نیروهای فراجا قاتل یا قاتلان شناسایی، دستگیر و تحویل قوه قضائیه شوند.
کد خبر: ۱۱۹۸۸۷۲
| |
5725 بازدید
|
۲
واکنش وزیر کشور به قتل مهرجویی و همسرش

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، احمد وحیدی در حاشیه جلسه امروز با استانداران، فرمانداران و شهرداران ۱۱ کلان‌شهر کشور با اشاره به قتل داریوش مهرجویی و همسرش گفت: این واقعه تلخی بود و فراجا همه جدیت و تلاش خود را به کار گرفته تا قاتل یا قاتلان را پیدا کند.

وی افزود: امیدواریم با توجه به مقدماتی که طی شده و تجربیات نیروهای فراجا قاتل یا قاتلان شناسایی، دستگیر و تحویل قوه قضائیه شوند.

وزیر کشور تاکید کرد: مطمئن باشید هرآنچه مردم را نگران کند یا هرکسی که تلاشی برای ناامنی جامعه داشته باشد با او برخورد خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۴
اطلاعات فراجا هم باید وارد عمل شه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۴
مطمئن باشید هرآنچه مردم را نگران کند یا هرکسی که تلاشی برای ناامنی جامعه داشته باشد با او برخورد خواهد شد.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار