ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

طلای جهانی در قعر

کد خبر: ۱۱۸۷۴۳۱
| |
4139 بازدید

قیمت طلا در روز جمعه و پیش از تعطیلی بازار در بدترین مسیر هفتگی خود قرار داشت که به دلیل تقویت دلار و افزایش بازده اوراق قرضه آسیب دیده بود زیرا سرمایه‌گذاران بعد از ارائه آخرین اعداد تورم ایالات‌متحده منتظر اطلاعات اقتصادی بیشتر بودند.

به گزارش ایسنا، طلا پس از رسیدن به پایین‌ترین سطح، به ۱۹۱۳ دلار و ۱۰ سنت رسید و قیمت طلای آمریکا نیز به ۱۹۱۴ دلار و ۱۰ سنت رسید.

شاخص دلار آمریکا و بازده اوراق قرضه ۱۰ ساله خزانه‌داری در مسیر چهارمین افزایش هفتگی متوالی خود قرار داشتند اما طلا تا کنون حدود ۱.۲ درصد کاهش داشته است.

داده‌های روز پنجشنبه نشان داد که قیمت‌های مصرف‌کننده در ایالات‌متحده در ماه جولای با کمترین افزایش سالانه تورم اصلی در نزدیک به دو سال گذشته افزایش متوسطی داشته است و این امیدها را افزایش می‌دهد که فدرال رزرو در پایان چرخه افزایش نرخ خود قرار دارد.

بر اساس گزارش رویترز، در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۱ درصد افزایش به ۲۲.۷۱ دلار رسید و پلاتین با ۰.۸ درصد افزایش به ۹۱۴ دلار و ۱۲ سنت رسید. پالادیوم با ۲ درصد افزایش به ۱۳۱۲ دلار و ۵۲ سنت رسید که بهترین هفته خود از اواسط ژوئن را نشان می‌دهد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار