صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

میراسماعیلی تبرئه شد، بازگشت آرش به جودو؟

کد خبر: ۱۱۸۴۴۵۴
| |
2531 بازدید

رئیس پیشین جودوی ایران رفع تعلیق شد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ در شرایطی که آرش میراسماعیلی چندی قبل با اتهامات سنگین از ریاست فدراسیون جودو کنار رفت و نصرالله پریچهره جای وی را گرفت اما اکنون پیگیری ها نشان می‌دهد که حکم تبرئه دادگاه بنفع او صادر شده و این چهره ملی‌پوش سابق، می تواند به فدراسیون جودو برگردد.

میراسماعیلی روز ۲۸ خرداد در دادگاهی شرکت و توضیحات لازم را در خصوص اتهاماتی که به خصوص در بخش مالی به وی وارد شده بود ارائه کرد و حالا با گذشت این مدت حکم برائتش صادر شده اما اینکه چرا بازگشت او به فدراسیون جودو به تعویق افتاده مشخص نیست و هنوز بخش حقوقی وزارت ورزش در این باره اظهار نظر رسمی نکرده است.

با این حال برخی خبرگزاری ها نوشته اند که او شاید از فردا در محل فدراسیون حاضر شود اما باید دید آیا با این حکم برائت، وزارت ورزش تعلیق او را برمی دارد یا خیر؟

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟