صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آغاز مانور دریایی مشترک چین و روسیه

روسیه و چین امروز پنج‌شنبه مانور مشترک دریایی خود موسوم به «شمال/ تعامل – ۲۰۲۳» را در دریای ژاپن آغاز کردند.
کد خبر: ۱۱۸۴۰۹۵
| |
3390 بازدید
|
۱

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، هدف اصلی این مانور مشترک تقویت همکاری دریایی میان روسیه و چین و حفظ ثبات و صلح در منطقه آسیا و اقیانوسیه اعلام شده است.

 وزارت دفاع روسیه با اعلام آغاز مانورها، گفت که این رزمایش‌های چهار روزه تا طبق برنامه‌ریزی قبلی تا روز یکشنبه ادامه خواهند داشت.

از طرف روسیه، ناوشکن‌ها و رزم‌ناو‌های مسلح ناوگان اقیانوس آرام نیروی دریایی روسیه در حال پیوستن به مانور‌ها هستند. بیش از ۳۰ هواپیما از جمله بمب‌افکن‌های دو طرف هم مشارکت می‌کنند. گفته می‌شود این برنامه شامل مانور‌های نبرد با استفاده از کشتی‌های جنگی و تمرینات مشترک توپخانه است.

ناظران می‌گویند که ظاهرا این مانور‌های دریایی مشترک در دریای ژاپن، با هدف قدرت‌نمایی برای ایالات متحده و ژاپن انجام می‌شود.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United States of America
|
۱۵:۰۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۹
کوری عصا کش کور دیگر
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان