ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توصیه‌های امام جمعه کرمانشاه به سردار رادان

امام جمعه کرمانشاه خطاب به فرمانده نیروی انتظامی کشور، تصریح کرد که باید نسبت به رعایت حجاب قانون فصل‌الخطاب باشد، ضمن اینکه با فرهنگ‌سازی بهتر می‌توان این ارزش اسلامی را گسترش داد.
کد خبر: ۱۱۶۹۵۹۳
| |
14803 بازدید
توصیه‌های امام جمعه کرمانشاه به سردار رادان

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، آیت‌الله مصطفی علما نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه در دیدار با سردار رادان فرمانده نیروی انتظامی کشور، بر رعایت حجاب با حفظ حرمت مردم تأکید کرد.

وی گفت: کسانی که نسبت به رعایت حجاب موضع‌گیری می‌کنند باید بدانند، در زمین دشمنان بازی می کنند و در مسیر خدا و قرآن نیستند.

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه خطاب به فرمانده نیروی انتظامی کشور، تصریح کرد: باید نسبت به رعایت حجاب قانون فصل‌الخطاب باشد، ضمن اینکه با فرهنگ‌سازی بهتر می‌توان این ارزش اسلامی را گسترش داد.

وی خاطرنشان کرد: باید ببینیم مقام معظم رهبری چه فرمایشی دارند دقیقا فرمایشات معظم له، فصل‌الخطاب همه مسؤولان و مردم باشد.

امام جمعه کرمانشاه اظهار امیدواری کرد: با برنامه‌ریزی دقیق و منطقی باید به گونه‌ای عمل شود که نه نسبت به بی‌حجابی کوتاه بیاییم و نه حرمت مردم را خدشه‌دار کنیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا