صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

یک انگلیسی، سومین جان باخته در جام جهانی قطر

راجر پیرس انگلیسی بعد از گرانت وال آمریکایی و خالد المسلم قطری سومین عضو رسانه‌ای است که هنگام جام جهانی قطر، جان خود را از دست داده است.
کد خبر: ۱۱۵۴۸۲۹
| |
5319 بازدید
یک انگلیسی، سومین جان باخته در جام جهانی قطر

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا از اولاریون، سومین روزنامه نگار که برای کانال انگلیسی ITV Sport برای جام جهانی کار می‌کرد در حین کار درگذشت. او در واقع قبل از مسابقه بین ولز و ایالات متحده جان باخته بود ولی خبر درگذشت او اکنون اعلام شد.

راجر پیرس ۶۵ ساله قرار بود هشتمین پوشش جام جهانی خود را انجام دهد. او همچنین در برنامه ریزی تدارکات و پوشش جام جهانی راگبی و مسابقات یورو نیز نقش اساسی داشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...