ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اطلاعات دقیقی از عوامل خرابکاری در جوانرود داریم

سرپرست معاونت امنیتی و انتظامی استانداری کرمانشاه گفت: اطلاعات دقیقی را از عوامل خرابکاری در جوانرود داریم و مقتدرانه با این افراد مسلح که از گروه های مستقر در اقلیم شمال کردستان عراق هستند، برخورد می‌کنیم.
کد خبر: ۱۱۵۱۴۷۵
| |
4315 بازدید
اطلاعات دقیقی از عوامل خرابکاری در جوانرود داریم

به گزارش «تابناک»، محمد پورهاشمی در گفت‌وگو با خبرگزاری صدا وسیما گفت: دیروز عوامل گروهک‌های ضدانقلاب که برخی از آنها مسلح بوده‌اند، وارد شهرستان جوانرود شدند و با سوءاستفاده از تجمعات مردم، دست به خرابکاری زدند.

به گفته آقای پورهاشمی، در حوادث دیروز جوانرود کرمانشاه که در ادامه ناآرامی‌های اخیر کشور رخ داده، آشوبگران به اداره‌ها، بخش‌های خدماتی و شهری حمله کرده‌اند و در جریان این درگیری‌ها هم «یکی دو منزل مسکونی را به آتش کشیده‌اند.»

سرپرست معاونت امنیتی و انتظامی استانداری کرمانشاه درباره این ناآرامی توضیح داده «درحالی که مردم از مراسم تدفین در مزار به شهر باز می‌گشتند، افرادی که دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی اطلاعات و تصاویرشان را در دست دارند و شناسایی شده‌اند، دوباره دست به خرابکاری زده‌اند.»

محمد پورهاشمی گفت که در این درگیری‌ها به برخی آسیب رسیده و تعدادی جان باخته‌اند و «امروز با کمک خود مردم، امنیت برقرار است.»

پیشتر یک مقام آگاه به خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی -ایرنا- از کشته شدن ۳ اغتشاشگر در جریان این درگیری‌ها خبر داده بود.

به گفته این مقام آگاه، ناآرامی از عصر روز یکشنبه به پس از نماز مغرب کشیده شد و «با گسترش درگیری‌ها، این ۳ نفر به طرز مشکوک کشته شدند که علت و عوامل اتفاق در دست بررسی است.»

مقام آگاه به ایرنا گفته در ناآرامی‌های حدود ۲ ماه گذشته، نیروهای امنیتی و پلیس با خویشتن‌داری با آشوبگران برخورد کرده‌اند و سلاح جنگی استفاده نکرده‌اند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟