ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توافق تهران، مسکو و باکو درباره راه‌آهن شمال-جنوب

ایران، روسیه و جمهوری آذربایجان در اجلاس ۲+۶ ترانزیتی ایران و کشورهای آسیای میانه در زمینه فعال‌سازی شاخه غربی کریدور شمال_جنوب به توافق رسیدند.
کد خبر: ۱۱۴۵۰۷۴
| |
11185 بازدید
توافق تهران، مسکو و باکو درباره راه‌آهن شمال-جنوب

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، در دو نشست سه جانبه این اجلاس، ساخت و بهره‌برداری از بخش ریلی رشت- آستارا به منظور توسعه حمل و نقل و توسعه زیربنای ریلی و ترافیک باری در شاخه غربی کریدور بین المللی شمال– جنوب مورد بحث قرار گرفت.

در اجلاس دو روزه ترانزیتی ۲+۶ ایران و کشورهای آسیای میانه، نمایندگانی از ایران، ترکمنستان، قزاقستان، ازبکستان، تاجیکستان و قرقیزستان به همراه نمایندگانی از جمهوری آذربایجان و روسیه حضور داشتند و در خصوص توسعه همکاری‌های ترانزیتی، به گفت‌وگو پرداختند.

متن بیانیه نخستین اجلاس همکاری ترانزیتی ایران با کشورهای آسیای مرکزی با هدف توسعه ترانزیت به امضای اعضای این اجلاس رسید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟