ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ادامه حملات سپاه به «مواضع تروریست‌های اقلیم عراق»

نیروی زمینی سپاه موج دیگری از حملات خود علیه مواضع تروریست‌های اقلیم عراق را آغاز کرده است.
کد خبر: ۱۱۴۳۵۳۱
| |
19535 بازدید
ادامه حملات سپاه به «مواضع تروریست‌های اقلیم عراق»

به گزارش تابناک، تسنیم نوشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مجددا مواضعی در منطقه سیدکان و ارتفاعات هلگورود و بربزین در اقلیم کردستان عراق را با پهپادهای مهاجر ۶ و راکت‌اندازهای چندگانه مورد حمله پهپادی و توپخانه‌ای دقیق و نقطه‌زن قرار داد.

سپاه پاسداران این حملات را از ۲ مهرماه و در پاسخ به تحرکات این تروریست‌ها و تلاش برای ایجاد ناآرامی و آشوب در کشورمان آغاز کرده بود که هنوز ادامه دارد.

بر اساس این گزارش، سردار پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پیش‌تر و در جریان این حملات اعلام کرده بود با اشاره به لزوم تصمیم‌گیری مقامات اقلیم شمال عراق برای جمع‌آوری بساط گروهک‌های تروریستی ضدانقلاب و توطئه‌گر علیه جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: عملیات رزمندگان اسلام تا خلع سلاح کامل گروهک‌های ضدانقلاب و تروریستی تجزیه‌طلب لانه کرده در اقلیم شمال عراق ادامه دارد.

وی هم‌چنین در یکی از مواقع حملات گفته بود ۷۳ فروند موشک بالستیک زمین‌به‌زمین و ده‌ها فروند پهپاد انهدامی به‌طور دقیق به مواضع و اهداف موردنظر در محل استقرار و فعالیت تروریست‌ها اصابت و منجر به انهدام کامل آن‌ها شده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار