صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ارزش سهام اپل کاهش یافت

ارزس سهام اپل در معاملات روز پنجشنبه 4.5 درصد سقوط کرد.
کد خبر: ۱۱۴۲۸۲۶
| |
5322 بازدید

به گزارش فارس به نقل از سی ان بی سی، پس از کاهش ارزش سهام اپل توسط تحلیلگران بنک آو آمریکا، سهام این شرکت در معاملات روز گذشته ۴.۵ درصد سقوط کرد.

تحلیلگران با استناد به چالش‌های اقتصاد کلان گفتند که انتظار دارند در سال آینده تقاضای مصرف‌کننده برای محصولات اپل ضعیف‌تر شود.

تحلیلگران رتبه خود را از خرید به خنثی کاهش دادند و قیمت هدف خود را از ۱۸۵ دلار به ۱۶۰ دلار برای هر سهم کاهش دادند.

این کاهش در پی گزارش بلومبرگ در روز چهارشنبه صورت گرفت که نشان می‌داد اپل از برخی تامین‌کنندگان خواسته بود تا برنامه‌های افزایش تولید آیفون ۱۴ جدید را پس از عدم رشد تقاضا طبق انتظار که منجر به کاهش سهام  شرکت شد، کنار بگذارند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟