صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور در دو روز آینده

سازمان هواشناسی کشور کاهش نسبی دما را برای نیمه شمالی کشور طی روزهای یکشنبه و دوشنبه پیش‌بینی کرد.
کد خبر: ۱۱۴۱۸۸۶
| |
7305 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، براساس اعلام سازمان هواشناسی کشور امروز در آذربایجان شرقی و غربی بارش پراکنده گاهی وزش باد شدید رخ می‌دهد. طی دو روز آینده وزش باد شدید منجر به خیزش گرد و خاک در پاره‌ای از مناطق شمال غرب و غرب کشور نیز خواهد شد.

سازمان هواشناسی پیش‌بینی کرد از شنبه با شمالی شدن جریانات بر روی دریای خزر ابتدا در گیلان و اردبیل، یکشنبه در گیلان، مازندران، گلستان، اردبیل و خراسان شمالی و دوشنبه در گیلان و مازندران ابرناکی، بارش باران، وزش باد و کاهش دما رخ می‌دهد.

بارش باران طی روز یکشنبه در گیلان و غرب استان مازندران شدت خواهد داشت. از شنبه تا سه شنبه در نوار شرقی کشور به ویژه مناطق زابل، وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

سازمان هواشناسی پیش‌بینی کرد طی روزهای یکشنبه و دوشنبه کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور را شاهد خواهیم بود. سه شنبه در اکثر مناطق کشور جوی پایدار حاکم می‌شود.

دریای خزر و خلیج فارس اوایل هفته آینده مواج و متلاطم است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان