صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

اظهارات سالیوان درباره ادعای دادگستری آمریکا علیه ایران

مشاور امنیت ملی کاخ سفید در بیانیه‌ای با اشاره به داستان‌سرایی مضحک وزارت دادگستری آمریکا علیه ایران، اعلام کرد که «هرگونه اقدام علیه مقام‌های کنونی و پیشین آمریکا برای این تهران پیامدهای شدیدی به همراه خواهد داشت».
کد خبر: ۱۱۳۴۳۹۱
| |
13958 بازدید
اظهارات سالیوان درباره ادعای دادگستری آمریکا علیه ایران

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا، «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید در بیانیه‌ای با اشاره به داستان‌سرایی مضحک وزارت دادگستری آمریکا علیه ایران، اعلام کرد که «هرگونه اقدام علیه مقام‌های کنونی و پیشین آمریکا برای این تهران پیامدهای شدیدی به همراه خواهد داشت».

وی افزود که همانطور که بارها اعلام کرده‌ایم، دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهوری آمریکا در حفاظت و دفاع از همه آمریکایی‌ها در برابر تهدیدات خشونت‌آمیز، از هیچ اقدامی فروگذار نخواهد کرد.

سالیوان در ادامه یاوه‌سرایی‌های خود افزود: «اگر ایران به هر یک از شهروندان ما، چه کسانی که هم اکنون به خدمت به آمریکا ادامه می‌دهند یا افرادی که قبلا خدمت کرده‌اند، حمله کند، با پیامدهای شدیدی روبه‌رو خواهد شد.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا