صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مرگ مغزی قهرمان جوجیتسو جهان

«لیاندرو لو» یکی از بزرگترین قهرمانان جوجیتسو در برزیل که هشت بار عنوان قهرمانی جهان را در کارنامه‌اش دارد، پس از شلیک مستقیم گلوله به سرش در یک باشگاه شبانه در سائوپائولو به علت شدت جراحات وارده دچار مرگ مغزی شده است.
کد خبر: ۱۱۳۴۰۵۱
| |
11407 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری صداوسیما، قهرمان جوجیتسو جهان در برزیل پس از شلیک مستقیم گلوله به سرش دچار مرگ مغزی شد.

 لیاندرو لو یکی از بزرگترین قهرمانان جوجیتسو در برزیل که هشت بار عنوان قهرمانی جهان را در کارنامه‌اش دارد، پس از شلیک مستقیم گلوله به سرش در یک باشگاه شبانه در "سائوپائولو" دچار مرگ مغزی شد.

به گفته شاهدان فرد مهاجم پیش از شلیک، لو و دوستانش را تهدید کرد که با واکنش لو متوقف شد، اما پس از آن مهاجم دوباره برگشت و با شلیک گلوله به سر، او را از پای درآورد.

با وجود انتقال لو به بیمارستان، اعلام شد که به علت شدت جراحات وارده دچار مرگ مغزی شده است.

این فرد اکنون در بازداشت پلیس است و به گفته پلیس، تحقیقات در مورد علل تلاش برای این قتل در حال انجام است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان