ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

نگرانی از کمبود اقلام اساسی در ماه رمضان وجود ندارد

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی اظهار کرد: نگرانی از کمبود اقلام اساسی در بازار طی ماه رمضان وجود ندارد.
کد خبر: ۱۱۱۱۴۱۳
| |
4594 بازدید
نگرانی از کمبود اقلام اساسی در ماه رمضان وجود ندارد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، احمد بیکس، امروز سه شنبه ۹ فروردین به رسانه‌های گروهی گفت: اقلام اساسی مورد نیاز مردم برای ماه مبارک رمضان به اندازه کافی تامین و ذخیره سازی شده و نگرانی از کمبود این کالاها در بازار استان وجود ندارد.

 وی افزود: در مرحله اول ۴۰۰ تن سهمیه شکر صنف صنعتی، ۳۵۰ تن شکر خانوار، ۳۰۰ تن برنج هندی و همین مقدار برنج تایلندی برای استان جذب شده که در روزهای آینده در فروشگاه‌ها و واحدهای صنفی توزیع خواهد شد.

وی همچنین از توزیع ۳۰۰ تن گوشت مرغ منجمد با قیمت هر کیلوگرم ۲۰ هزار تومان از فردا خبر داد و گفت: در سایر اقلام مورد نیاز مردم هم کمبودی در بازار استان وجود ندارد.طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان هم با هدف تشدید نظارت‌ها و بازرسی بر بازار همزمان با سراسر کشور در استان آغاز شده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟