صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

اسکان مسافران نوروزی در امامزادگان مازندران

مسافران نوروزی در پی برودت هوا در امامزادگان مازندران اسکان داده شدند.
کد خبر: ۱۱۱۰۷۳۶
| |
11899 بازدید
|
۳
اسکان مسافران نوروزی در امامزادگان مازندران

به گزارش تابناک، روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه مازندران اعلام کرد:در پی برودت هوا در شهر‌های مازندران، با هماهنگی روسای ادارات اوقاف و امور خیریه مازندران، مسافران گرفتار شده، در آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه اسکان داده شدند.

در شهرستان جویبار علاوه‌بر زائرسرا آستانه متبرکه سقاخانه، حدود ۴۰۰ مسافر نوروزی در حسینیه و تکیه سقاخانه اسکان یافتند.

در شهرستان سوادکوه در پی بارش برف در گردنه گدوک و گرفتار شدن مسافران نوروزی در این مسیر، با هماهنگی اداره اوقاف، مسافران و میهمانان نوروزی در مسجد امام علی (ع) دمزنون و جوادالائمه (ع) و همچنین امامزادگان عبدالحق و ابوطالب (ع) زیراب اسکان یافتند.

بر اساس دستور حجت‌الاسلام حیدری‌جناسمی مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران، در زمان برودت هوا و حوادث غیرمترقبه هیات امنا اماکن متبرکه با روشن کردن وسایل گرمایشی در اماکن مذهبی آماده پذیرایی و مسافران گرفتار شده باشند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۳
الله اکبر!!
رها. ص. پ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۳
مجبورن سفر برن؟؟؟.چقدر مزاحمت؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Japan
|
۲۳:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۳
درود ب جناب ایت ا لله حیدری مدیر کل اوقاف سلامت باشید ورستگار.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا