صفحه خبر لوگوبالا تابناک
با بیست و پنجمین روز حمله روسیه به اوکراین

اوکراین: کی‌یف در محاصره است/زلنسکی: اگر نتوانیم با پوتین مذاکره کنیم وارد جنگ جهانی سوم شده‌ایم/نزدیک شدن روسیه و اوکراین به توافق روی مسائل حساس/ ادعای اوکراین مبنی بر کشته شدن بیش از ۱۴ هزار نیروی روسیه/ اعلام تلفات جنگ اوکراین توسط سازمان ملل

بیست و پنجمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین رئیس جمهور این کشور می گذرد. تهاجمی که تحولات و رویدادهای زیادی را به دنبال خود داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
کد خبر: ۱۱۱۰۴۵۷
| |
82468 بازدید
|

اعلام تلفات جنگ اوکراین توسط سازمان ملل 

بین الملل تابناک: بیست و پنجمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین رئیس جمهور این کشور می گذرد. تهاجمی که تحولات و رویدادهای زیادی را به دنبال خود داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

اعلام تلفات جنگ اوکراین توسط سازمان ملل 

دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد شامگاه شنبه اعلام کرد که تا ۱۸ مارس حداقل ۸۴۷ غیرنظامی در اوکراین کشته و ۱۳۹۹ نفر زخمی شده‌اند.

این نهاد سازمان ملل گفت که بیشتر تلفات ناشی از سلاح‌های انفجاری مانند گلوله‌باران‌های توپخانه سنگین و سیستم‌های راکتی چند پرتابی و حملات موشکی و هوایی بوده است.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، به گفته این سازمان، تصور می‌شود که تلفات واقعی به‌طور قابل‌توجهی بیشتر باشد، زیرا دفتر حقوق بشر سازمان ملل که تیم نظارتی بزرگی در اوکراین دارد، هنوز نتوانسته گزارش‌های تلفات را از چندین شهر آسیب‌دیده تأیید کند.

از سوی دیگر، مقامات شهر کی‌یف نیز مدعی شدند که از آغاز تهاجم روسیه به اوکراین، ۲۲۸ نفر از جمله چهار کودک در پایتخت این کشور کشته شده‌اند.

اعلام تلفات جنگ اوکراین توسط سازمان ملل 

به نوشته رویترز، اداره امور شهری کی‌یف در بیانیه‌ای اعلام کرد که ۹۱۲ نفر دیگر نیز زخمی شده‌اند.

خبرگزاری رویترز اما تاکید کرد که به طور مستقل نمی‌تواند این آمار تلفات را تایید کند.

تجهیز ارتش اوکراین به موشک‌های استینگر و جاولین

دبیر شورای امنیت ملی و دفاع اوکراین شنبه شب به وقت تهران گفت که کی‌یف ظرف چند روز آینده محموله جدیدی از تسلیحات آمریکایی از جمله موشک‌های «جاولین» و «استینگر» دریافت خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، «آلکسی دانیلوف» دبیر شورای امنیت ملی و دفاع اوکراین در مصاحبه تلویزیونی گفت: «این سلاح‌ها در روزهای آتی در کشور ما خواهند بود.»

متحدان اوکراین محموله‌های تسلیحاتی را برای تقویت ارتش این کشور برابر روسیه تحویل داده‌اند. روسیه نیز از تحویل سلاح سوی کشورهای عضو ناتو به اوکراین انتقاد کرده است.

آمریکا تاکنون محموله‌های بسیاری از موشک‌های ضد تانک «جاولین» و سایر تجهیزات تهاجمی و دفاعی را به اوکراین ارسال کرده است.

ترکیه: پوتین فعلاً آماده مذاکره با زلنسکی نیست

یک مقام ارشد ترکیه روز شنبه گفت که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه برای گفت‌وگو با رئیس جمهور اوکراین آماده نیست.

«ابراهیم کالین» مشاور ارشد و سخنگوی «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه در مصاحبه با روزنامه «نیویورک تایمز» در خصوص مذاکره رئیس جمهور روسیه با همتای اوکراینی خود گفت: «ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین آماده این دیدار است، اما پوتین فکر می‌کند که وضعیت برای برگزاری این دیدار در سطح سران هنوز به اندازه کافی مهیا نشده است.»

کالین اظهار داشت: «معتقدم که این دیدار در مقطعی برگزار خواهد شد و در مقطعی توافق صلح حاصل خواهد شد. البته، همه ما دوست داریم این اتفاق زودتر رخ دهد، اما احتمالا پوتین فکر می‌کند که می‌خواهد وقتی این کار را انجام می‌دهد، در یک موقعیت قدرتمند قرار بگیرد، نه اینکه در نقطه ضعف به نظر برسد، یا بابت امور نظامی یا تحریم‌های اقتصادی تضعیف شده باشد.»

به گفته کالین، دشوارترین مسائل، مانند مسائل مربوط به کنترل ارضی و حاکمیت، باید به دو رئیس جمهور واگذار شود. این مقام ترکیه‌ای در بخش دیگر این مصاحبه گفت، برای ترکیه و دیگر اعضای ناتو نیز مهم است که به طور جدی در مورد چگونگی مدیریت روابط با روسیه پس از پایان جنگ فکر کنند.

وی گفت: «ما نمی‌توانیم جنگ سرد دیگری را تحمل کنیم. این برای همه بد و برای کل نظام سیاسی و مالی جهان پرهزینه خواهد بود. هر تصمیمی که می‌گیریم، هر قدمی که اکنون در رابطه با روسیه از لحاظ نظامی، سیاسی، اقتصادی و غیره برمی‌داریم، بر ساختار امنیتی جدید تاثیر خواهد گذاشت.»

کالین افزود که به همین دلیل است که ترکیه بسیار تلاش می کند خطوط ارتباطی خود را با روسیه باز نگه دارد.

به گفته کالین، این موضوع بخشی از نشست فوق العاده کشورهای ناتو در روز پنجشنبه خواهد بود که «جو بایدن» رئیس جمهور ایلات متحده نیز قصد دارد در آن شرکت کند.

درخواست زلنسکی برای مسدود سازی اموال میلیاردرهای روسیه 

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین از دولت سوئیس خواست اموال و حساب‌های بانکی تمام میلیاردرهای روسیه را در این کشور مسدود کند.

به گزارش"الجزیره"، زلنسکی که شنبه شب به صورت مجازی با هزاران تن از معترضان ضد جنگ در شهر برن سوئیس سخن می‌گفت تصریح کرد: در بانک‌های شما سرمایه افرادی که این جنگ را به راه انداخته‌اند وجود دارد. کمک کنید تا سرمایه آن‌ها مسدود شود. باید این امتیازات را از آن‌ها بگیریم.

شبکه تلوزیونی "اس آر اف" سوئیس گزارش داد، رئیس جمهور اوکراین همچنین از شرکت سوئیسی مواد غذایی "نستله" انتقاد کرده زیرا این شرکت تصمیم گرفته است برخلاف بسیاری از شرکت‌های بین‌المللی فعلا از روسیه خارج نشود.

به گزارش ایرنا، میلیاردها یورو از اموال و سرمایه گذاری‌های روسیه توسط مقام‌های اروپایی در هفته‌های اخیر توقیف شده است و مقام‌های اتحادیه قصد دارند منابع مالی ناشی از دارایی‌های مسدود شده را به حکومت در حال فروپاشی اوکراین منتقل کنند.

مقامات ایتالیایی ۵۸۰ میلیون یورو (۸۶۲ میلیون دلار) از دارایی‌های روسیه را مسدود کرده‌اند. در هلند تنها در هفته گذشته ۱۹۴ میلیون یورو از دارایی‌های روسیه مسدود شد و اکنون همزمان با درگیری‌های روسیه مقامات اتحادیه به دنبال انتقال منابع مالی ناشی از این دارایی‌ها به «صندوق غرامت جنگی» هستند که این منابع مالی را به حکومت در حال فروپاشی اوکراین منتقل می‌کند.

جنت یِلن وزیر خزانه داری آمریکا و ماریک گارلند دادستان کل این کشور هفته پیش اعلام کردند که آن‌ها کارگروه ویژه‌ای را برای توقیف دارایی‌های نزدیکان به ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، گروه‌های نیابتی و الیگارش‌های روسیه تشکیل داده‌اند.

سناتورهای آمریکا از قانونی رونمایی کرده‌اند که به موجب آن دارایی‌های روس‌های ثروتمند را می‌توان توقیف کرد و به حراج گذاشت و سود آن را به نفع حکومت اوکراین مصادره کرد.

از سوی دیگر گزارش رسانه‌های انگلیسی حاکی است که عمارت ۱۵۰ میلیون پوندی مالک روس باشگاه چلسی به زودی به عنوان اقامتگاه پناهندگان اوکراینی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

آبراموویچ از سوی دولت انگلیس با عنوان یکی از «الیگارش‌های حامی‌ کرملین» توصیف شده و تحریم‌های اعمال شده برای وی، مسدود شدن حساب‌های بانکی و دارایی‌ها و همچنین ممنوعیت مسافرتی وی را شامل می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۸۵
پیشنهاد خیرخواهانه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
سلام
سال نو مبارک
پیشنهاد می‌کنم راجع به بیماری نادر و ژنتیکی [SMA] تحقیق کنید.
هم برای پیشگیری از به دنیا آمدن نوزاد مبتلا؛
هم اگر خواستید برای کمک به هزینه‌های درمان و نگهداری کودکان مظلوم مبتلا به آن و دعا برای آنها؛
و هم اگر توانستید برای حمایت و کمک رسانه‌ای و آگاهی بخشی.

برای اطلاعات بیشتر می‌توانید نام بیماری را در اینستاگرام یا گوگل سرچ نمایید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۱
گول این چشم آبی‌های مو بور را نمیخورم،این وحشی ها دو جنگ جهانی راه انداختند،میلیونها انسان را کشتند،هرجا جنگ و خونریزی خصوصا برای مسلمانان هست،این دشمنان بشریت وجود دارند،دنیا را به دو دسته انسانهای خوب و بد تقسیم کرده اند،هر کسی هم به توحششون اعتراض کنه میشه ناقض حقوق بشر،
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۱
الان بیماری اس ام ای چه ربطی به چشم آبی ها داشت؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۸ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
مردم اوکراین چوب کارهای خودشونو میخورن
مردم بودن که موقعی که کشورشون داشت به صحنه مبارزه ابرقدرت‌ها تبدیل می شد سکوت کردن
اول انقلاب نارنجی
حالا هم با انتخاب یک دلقک یهودی به نام زلنسکی که انقدر عقل نداره که به جای رجز خوندن برای یه ابرقدرت مثل روسیه و رد شدن از خط قرمزهاش، با سیاست کارش رو جلو ببره
کار روسیه مورد تایید نیست اما بدبختی امروز مردم اوکراین هم لزوماً به خاطر حمله روسیه نیست
پاسخ ها
محسن
| Belgium |
۱۸:۴۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
ما فقط یاد گرفتیم یا براحتی توهین کنیم یا دیگران را
بی کفایت قلمداد کنیم ولی خودمان هیچ....؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۰۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
سلطان تحلیل. آدمو یاد تحلیلهای حسن عباسی میندازه
بینام
| United States of America |
۰۲:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۲
واقعا ایا شما یک ازاد اندیش هستید یا فردی هستید که حرفهای دیگزان را در قبآل دریافت یک لقمه نان و جیفه ی دنیا ؛ تکرار میکنید؟
تورکان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۹ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
پوتین تبدیل به دمپایی شده است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۷ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
والا اینطوری که روسیه اوکراین رو زیر بمب و موشک و ویرانی قرار داده اگر زلنسکی میفرماید 14 هزار نیروی روسیه کشته شدن پس با این حساب و با این حجم از بمب و موشک روسیه در مقابل 140 هزار سرباز اوکراین کشته شده

زلنسکی هر روز از خواب بیدار میشه میبینه یکی از شهرهاش داره با خاک یکسان میشه میگه خوب پس من چکار کنم کم نیارم؟ اها خواب دیشبم رو تعریف میکنم ! دیشب خواب دیدم هزاران سرباز روسی رو کشتم! همینو به عنوان آمار اعلام میکنم روحیه مردمم بره بالا

یه بارم خواب دیده بود سربازان جزیره مار طی یک عملیات هالیوودی به کشتی روسی گفتن هی فرانکی! برو به جهنم ! ما تسلیم نمیشیم !

بعد فرداش زلنسکی گفت سربازان ما در جزیره مار تسلیم نشدن و روسیه با بمباران وحشیانه همه رو تا نفر آخر کشت و من به اینها مدال شجاعت اهدا میکنم !


عصرش روسیه نشون داد کل سربازای این جزیره تسلیم شدن و دارن تعهدنامه امضا میکنن خخخخخ
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۸:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۱
پوتین اگر میدانست این همه فدایی در ایران دارد جنگ را زودتر شروع میکرد
ناشناس
| Germany |
۲۱:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۱
شرف داشته باش
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۳
الان دقیقا باید گریه کنیم یا بخندیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۱ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
وزارت خارجه اوکراین ادعا کرد که تا روز شنبه ۱۴ هزار و ۴۰۰ نیروی روسیه در اوکراین کشته شده و هزاران تجهیزات ارتش روسیه نیز تخریب شده است.

به گزارش " سی ان ان"، در بیانیه وزارت خارجه اوکراین در صفحه رسمی توییتر آن ادعا شده که از زمان آغاز تهاجم روسیه، ۹۵ فروند جنگنده، ۱۱۵ فروند بالگرد، یک هزار و ۴۷۰ خودروی زرهی، ۲۱۳ قطعه توپ و تجهیزات دیگر متعلق به نیروهای مسلح روسیه نابود شده است.


دلقک کوکائینی اوکراینی هر روز پای پلی استیشن و کال اف دیوتی خسارات سنگینی به روسیه وارد میکنه و میاد همون آمار رو به عنوان آمار جنگ اعلام میکنه خخخخخ
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
جدیدن به کسی که از کشورش در مقابل یه به اصطلاح ابرقدرت ، دفاع میکنه میگن دلقک
عمار
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۴ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
چرا نارحتی ؟تو کمونیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
حراج عمارت مالک باشگاه چلسی به جرم روس بودن !

من یه سوالی دارم. واقعا دنیا اینقدر بی صاحابه که الان دارن در کل دنیا تمام مال و اموال مردم روسیه رو به حراج میزارن فقط به جرم اینکه روس هستن ؟! الان رومن ابراموویچ خودش در حمله روسیه به اوکراین شرکت داشته یا عمه ش شرکت داشته ؟

این رومن ابراموویچ همون روزهای اول گفت من باشگاه چلسی رو میفروشم و سودش رو برای کمک به مردم جنگ زده اوکراین خرج میکنم بعد شما دارید عمارت این آدم رو مصادره میکنید و مال و اموالش رو میدزدید؟ آخه این شخص صاحب یک شرکت نفتی خصوصیه این آدم با پوتین چکار داره !

یعنی هر روز که میگذره چهره کثیف این غربی ها بیشتر نمایان میشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۶ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
همانطور که اینقدر بی صاحب بود روسیه به اوکراین حمله کرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۰ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
آمریکا پدر ترکیه رو بابت خرید اس400 از روسیه دراورد و از برنامه اف 35 حذفش کرد و نه بهش اجازه مشارکت داد و نه اف 35 هایی که خریده بود رو بهش تحویل داد و کلی هم تحریم به ترکیه اعمال کرد

امروز اومده در کمال وقاحت به ترکیه پیشنهاد میکنه بیا اس 400 های خودت رو مجانی و رایگان بده به اوکراین که در کیف مستقر کنه. جالبه واقعا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۱ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
الان باز غربگداهای عقب افتاده میان با فیلترشکن کامنت میزارن از ترسشون آی پی رو مخفی میکنن. فکر میکنن اینجا کامنت های چرند بزارن قراره بیان بگردن و پیداشون کنن. برو بابا تو کی هستی ! چقدر خودشون رو تحویل میگیرن اینا ! آخه اصلا کی تو رو آدم حساب میکنه غربگدا خخخخ
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۲۰:۲۷ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
برای تابناگ متاسفم ، تو که کارت از تاسف گذشته سایبری
ناشناس
| Slovakia |
۲۰:۳۸ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
شرق پرست جان اینقدر جوش نزن پوتین به تو نیاز داره. اگه تو نباشی کی بیاد هر روز بنویسه غربگدا؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۱
هم غربگدایی بده هم شرق لیسی،آزاد بودن مهم است!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۳
حیف هزینه اینترنت ووقت انسان که صرف جواب به امثال تویه ساندیس خوربشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
انگلیس که مدام میگه من دارایی مسدود میکنم یادش رفت ۵۳۰ ملیون رو ایران چطور از حلقومش کشید بیرون بماند پوتین تا دلار آخر رو به وقتش از حلقوم کثیف ترین کشور دنیا (انگلیس ) میکشه بیرون
این جنگ شکاف بین کشور های انگلیسی زبان و بقیه اعضای ناتو رو بیشتر میکنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
اوکراینی هارو میبینید چطور از وطنشون دفاع میکنن؟ اینجا آمریکا به ما حمله کنه غربگداها اسلحه برمیدارن مردم خودمون رو میکشن برای جلب رضایت آمریکا خخخخ
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۶:۳۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
اینجا مگه کشور همه مردم ایران اینجا مال یک درصد جامعه هست خودشونم دفاع کنند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۱
اتفاقا این بار میشینیم تماشا می کنیم تا سهمیه ای ها دفاع کنند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۳
همونایی که سر سفره انقلاب نشستن همونا دفاع کنن ازقبیل تو که کلمنت گذاشتی
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان