صفحه خبر لوگوبالا تابناک
گزارش لحظه به لحظه بررسی ‌بودجه

ادامه بررسی جزییات بودجه /معافیت حقوق ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومانی از پرداخت مالیات/یارانه نقدی ثروتمندان حذف می شود

نمایندگان مجلس از یکشنبه هفته گذشته (اول اسفند) کار بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه را در صحن مجلس آغاز کرده و تاکنون تا تبصره۱۱ پیش رفته اند. اعضای هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در تذکرات متعددی تاکید کردند، با این روند اتمام لایحه بودجه تا پایان سال ممکن نخواهد بود و از نمایندگان تقاضا داشتند تا از طرح پیشنهادهای متعدد پرهیز کنند.
کد خبر: ۱۱۰۷۳۹۰
| |
14634 بازدید
|
۳

جلسه علنی نوبت اول امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی لحظاتی قبل به ریاست علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی آغاز شد.

ادامه رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون تلفیق در خصوص جزئیات لایحه بودجه ۱۴۰۱ در دستور کار امروز نمایندگان قرار دارد.

نمایندگان مجلس از یکشنبه هفته گذشته (اول اسفند) کار بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه را در صحن مجلس آغاز کرده و تاکنون تا تبصره۱۱ پیش رفته اند. اعضای هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در تذکرات متعددی تاکید کردند که با این روند اتمام لایحه بودجه تا پایان سال ممکن نخواهد بود و از نمایندگان تقاضا داشتند تا از طرح پیشنهادهای متعدد پرهیز کنند.

از شنبه هفته جاری، جلسات علنی مجلس در سه شیفت از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۲۱ برگزار شده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۳
بازنشسته حداقلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۰ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۱
وقتی که طبق امار رسمی کشور ، دریافتی زیر ده میلیون

تومان جزو خط فقر محسوب می گردد

چطور دولت به خودش اجازه میدهد تا از حقوق های بالای

۵/۵۰۰ میلیون تومان مالیات اخذ نماید ؟

در ثانی دولت چرا بدهی ۴۰۰ هزار میلیارد تومان خودش به

صندوق تامین اجتماعی را تسویه نمیکند؟

تا طرح همسان سازی و افزایش حقوق بازنشستگان تامین

اجتماعی حداقلی بگیر به تناسب خط فقر ده میلیون تومان اجرا گردد ،؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۸ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۱
ترامپ نشان داد که ایران بدون نفت چگونه خواهد بود. آیا درس گرفتید؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۱
چرا باید حقوق زیر خط فقر مالیات بده؟ با تورم کم مالیات ازمون گرفته دولت ارزش پولمونو یک دهم کرده. هنرپیشه های میلیاردر از مالیات معاف می شن زورتون فقط به کارگرا رسیده؟