ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
خبر

تراکتور سرانجام سولدو را اخراج کرد، توافق با ساغلام!

کد خبر: ۱۱۰۶۵۹۵
| |
17012 بازدید

همکاری باشگاه تراکتور و زونیمیر سولدو، سرمربی این تیم با امضای توافق‌نامه دوطرفه، پایان یافت. گفته می‌شود ارطغرل ساغلام سرمربی ترک تراکتوری‌ها به تبریز برخواهد گشت.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از رسانه رسمی باشگاه تراکتور، به دنبال نتایج ضعیف تیم تراکتور در هفته‌های اخیر، با تصمیم اعضای هیئت مدیره باشگاه و پس از برگزاری جلسه مابین میرمعصوم سهرابی مدیرعامل باشگاه و زوانیمیر سولدو طرفین تفاهم‌نامه پایان همکاری را امضا کردند.

باشگاه تراکتور با قدردانی از زحمات سولدو و همچنین فابین کومیجونوویچ و میروسلاو ماریانوویچ، برای آنها در مراحل بعدی زندگی آرزوی موفقیت کرد. تیم فوتبال تراکتور تبریز با کسب 15 امتیاز از 19 بازی رتبه سیزدهم جدول رده‌بندی لیگ برتر را در اختیار دارد و احتمال سقوط تیم به لیگ یک کم نیست.

برخی رسانه‌ها از مذاکره تراکتور با ساغلام برای بازگشت این سرمربی ترکیه ای به تبریز خبر می‌دهند.

تراکتور سرانجام سولدو را اخراج کرد، ساغلام گزینه بعدی!

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟