صفحه خبر لوگوبالا تابناک

رکورد ۶۲ ساله گرما در استرالیا شکست

رکورد شش دهه‌ای گرما در استرالیا شکسته شد.
کد خبر: ۱۰۹۹۰۰۲
| |
9062 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از رویترز، مقامات استرالیایی به مردم هشدار دادند که روز جمعه در خانه بمانند زیرا موج گرمای شدید در امتداد سواحل شمال غربی این کشور دمای هوا را به ۵۰.۷ درجه سانتیگراد (۱۲۳ درجه فارنهایت) رساند که آخرین بار در ۶۲ سال پیش مشاهده شده بود.

این گرمای تاریخی درحالی در استرالیا رقم خورده که دانشمندان و محققان در مورد گرم شدن زمین و تبعات زیست محیطی آن برای طبعیت و انسان هشدار می‌دهند.

داده‌های اداره ملی اقیانوسی و جوی ایالات متحده در این هفته نشان داد که گرم‌ترین سال‌های ثبت شده سیاره همه در دهه گذشته بوده‌اند و سال ۲۰۲۱ ششمین سال گرم‌ در تاریخ بوده است.

استرالیا یکی از بزرگترین تولیدکنندگان کربن در جهان است، اما دولت دست از قطع اتکای خود به زغال سنگ و سایر صنایع سوخت فسیلی برنمی‌دارد چرا که معتقد است انجام این کار به هزینه‌های شغلی منجر می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان