صفحه خبر لوگوبالا تابناک

درویش‌علی فتحی‌پور درگذشت

درویش علی فتحی‌پور از نوازندگان باسابقه کرنا بختیاری شنبه ششم آذرماه بر اثر بیماری ریوی در ۹۵ سالگی دار فانی را در شهر اهواز وداع گفت.
کد خبر: ۱۰۹۰۶۰۰
| |
17155 بازدید
|
۳

به گزارش تابناک، درویش فتحی‌پور نوازنده پیشکسوت موسیقی اصیل بختیاری از سن هفت سالگی موسیقی را نزد پدرش آموخته بود. او نوازنده‌ای بسیار متبحر بود که در تاریخ این سرزمین ریشه داشت.

درویش در جریان برگزاری رویدادهای مرتبط با پیروزی انقلاب اسلامی، ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، ساخت سد دز و چندین رویداد دیگر به اجرای موسیقی پرداخته بود. او کوله باری از تجربه و زیستن بود و نوای سازش همیشه روشنی بخش مراسم بختیاری. درویش میراث موسیقی‌ای را که سینه به سینه به او رسیده بود، حفظ کرد و به فرزندانش نیز آموخت.

در راستای درگذشت این هنرمند محمود شالویی سرپرست معاونت هنری پیام تسلیتی را منتشر کرده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Germany
|
۱۷:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۹
خدایش بیامرزد
ناشناس
|
Canada
|
۱۸:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۹
منظورتون از بیماری ریوی احیانا همون کروناست؟
اینجوری آمار مبتلایان رو آوردین زیر ۱۰۰ برای دو روز
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۹
بیماری ریوی یعنی کرونا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان