صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ارتش سعودی ۲۴ بار استان مأرب یمن را بمباران کرد

پایگاه خبری «المسیره» روز دوشنبه(امروز) در گزارشی نوشت که جنگنده‌های سعودی ۲۱ مرتبه شهرستان «العبدیه» و ۲ مرتبه شهرستان«جوبه» و یکبار هم شهرستان «قانیه» در استان مأرب را بمباران کرده‌اند.
کد خبر: ۱۰۸۱۴۵۲
| |
4433 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از شفقنا؛ به گفته منابع یمنی با وجود اعلام آتش‌بس در پی توافق الحدیده، اما نقض توافق به صورت روزانه ادامه دارد و در ۲۴ ساعت گذشته ۲۴۰ بار نقض آتش‌بس شده است.

این در حالی است که شب گذشته ائتلاف سعودی اعلام کرد که به منظور جلوگیری از پیشروی نیروهای ارتش یمن، در طول ۴ روز گذشته ۱۱۸ مرتبه شهرستان «العبدیه» را مورد هدف قرار داده‌ است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان