صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ترکیه احتمال تبادل سفیر با مصر را تأیید کرد

ترکیه اعلام کرد که احتمال دارد در پایان مذاکرات اکتشافی جاری به منظور اصلاح روابط میان دو کشور تبادل سفیر با مصر صورت گیرد.
کد خبر: ۱۰۷۴۷۷۵
| |
4017 بازدید
ترکیه احتمال تبادل سفیر با مصر را تأیید کرد


به گزارش تابناک به نقل از اسپوتنیک، «مولود چاووش اوغلو»، وزیر امور خارجه ترکیه ، امروز(سه شنبه)، در مصاحبه با کانال «ان تی وی» ترکیه گفت:« احتمال انتصاب سفیر برای مصر و ترکیه در پایان مذاکرات وجود دارد».
وی همچنین با اشاره به اختلافات برسر مرزهای دریایی و منابع انرژی در دریای مدیترانه، افزود که در صورت دستیابی به نتایج مثبت در مذاکرات، احتمال یک توافق با مصر بر سر دریای مدیترانه نیز وجود دارد».
براساس بیانیه امروز(سه شنبه) وزارت امور خارجه مصر، «حمدی لوزا»، معاون وزیر امور خارجه مصر برای برگزاری دور دوم مذاکرات اکتشافی میان مصر و ترکیه در روزهای ۷ و ۸ سپتامبر(۱۶ و ۱۷ شهریور) به این کشور سفر کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار