صفحه خبر لوگوبالا تابناک

طالبان: آمریکا خروج افغان‌های متخصص را متوقف کند

سخنگوی طالبان از ایالات متحده خواست تا روند خروج افغانستانی‌های متخصص از جمله مهندسان و پزشکان به خارج از کشور را متوقف کند.
کد خبر: ۱۰۷۱۹۵۸
| |
7252 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، ذبیح الله مجاهد سخنگوی طالبان در یک کنفرانس خبری در کابل اعلام کرد که آمریکایی‌ها افغان‌های متخصص از جمله مهندسان و پزشکان را از کشور خارج می‌کنند، از آن‌ها می‌خواهیم این روند را متوقف کنند.

وی افزود که این کشور به متخصصان خود نیاز دارد و آن‌ها نباید به کشور‌های دیگر منتقل شوند.

سخنگوی طالبان همزمان با تسریع عملیات نیرو‌های وابسته به ایالات متحده برای تخلیه هزاران نفر از کابل، بیان کرد:آن‌ها هواپیما و فرودگاه دارند، آن‌ها باید شهروندان و کارفرمایان خود را از اینجا بیرون ببرند.

مجاهد با تاکید بر مواضع طالبان نسبت به ضرب الاجل خروج آمریکا از افغانستان در روز ۳۱ اوت (۹ شهریور) گفت کهاین گروه تمدید ضرب الاجل در توافق با آمریکا برای تخلیه افراد از افغانستان را نمی‌پذیرد.

جو بایدن رییس جمهوری آمریکا روز ۲۸ مرداد در یک مصاحبه با شبکه خبری ای‌بی‌سی نیوز گفت که واشنگتن متعهد به خارج کردن تمام آمریکایی‌ها از افغانستان است حتی اگر این عملیات بعد از ضرب الاجل مشخص شده در توافق خروج از افغانستان زمان ببرد.

بر اساس اعلام دولت آمریکا، حدود ۵۰ هزار خارجی و افغانستانی از زمان به قدرت رسیدن طالبان در افغانستان از فرودگاه کابل تخلیه شدند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان