صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برزیل ۱۰نفره شیلی را حذف کرد و به پرو رسید

برزیل میزبان به مصاف شیلی رفت و توانست با یک گل به پیروزی دست پیدا کند. تک گل برزیل را پاکوئتا در دقیقه 47 به ثمر رساند تا سلسائو راهی نیمه نهایی شود.
کد خبر: ۱۰۶۱۵۵۳
| |
10143 بازدید

تیم ملی فوتبال برزیل با پیروزی که برابر شیلی به دست آورد حریف پرو در نیمه نهایی کوپا آمه ریکا شد.

به گزارش تابناک ورزشی، در یک چهارم نهایی کوپا آمه ریکا دو بازی برگزارشد. ابتدا پرو و پاراگوئه به مصاف هم رفتند که این بازی به ضربات پنالتی کشیده شد و در نهایت این پرو بود که با نتیجه 7 بر 6 به پیروزی دست پیدا کرد و به نیمه نهایی صعود کرد.

برزیل ۱۰نفره شیلی را حذف کرد و به پرو رسید

در دیگر بازی برگزار شده برزیل میزبان به مصاف شیلی رفت و توانست با یک گل به پیروزی دست پیدا کند. تک گل برزیل را پاکوئتا در دقیقه 47 به ثمر رساند تا سلسائو راهی نیمه نهایی شود.

طلایی پوشان از دقیقه ۴۸ با اخراج گابریل ژسوس با یک بازیکن کمتر به بازی ادامه دادند اما شیلی توان جبران نتیجه را نداشت.

برزیل در نیمه نهایی به مصاف پرو خواهد رفت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار