صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

چشمی از لیست تیم قطری خارج شد، الاهلی با کنعانی بست

کد خبر: ۱۰۵۹۴۲۹
| |
7370 بازدید

روزبه چشمی جایی در میان بازیکنان خارجی تیم ام‌صلال قطر برای فصل آینده ندارد.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از روزنامه الوطن قطر، باشگاه ام‌صلال به صورت رسمی از امضای قرارداد با سارگیو، سرمربی جدید برزیلی‌‌اش خبر داد. این باشگاه همچنین دو بازیکن خارجی از اردن و برزیل را جذب کرد.

مدیر تیم فوتبال ام‌صلال نیز گفت: از میان بازیکنان خارجی فصل گذشته تصمیم گرفتیم تا ایمن عبدالنور (تونس) و موزیس (نیجریه) را حفظ کنیم. روزبه چشمی فصل گذشته در ترکیب تیم ام‌صلال قطر بازی کرد.

روزنامه الرایه قطر هم نوشت: تیم الاهلی دوحه پس از امضای قرارداد با محمدحسین کنعانی‌‌زادگان (ایران)، پاتریک فرایدی (نیجریه) و حفظ هرنان پرز (پاراگوئه) یک بازیکن کروات را هم جذب کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟