صفحه خبر لوگوبالا تابناک

قیمت جهانی طلا افت کرد

قیمت جهانی طلا در معاملات امروز، سه‌شنبه، در حالی از بالاترین سطح ۷ هفته اخیر پایین آمد که سود اوراق قرضه آمریکا از افت خود بازگشت.
کد خبر: ۱۰۴۷۲۲۶
| |
6335 بازدید

به گزارش تابناک، مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی نوشت: قیمت جهانی طلا در معاملات امروز، سه‌شنبه، در حالی از بالاترین سطح ۷ هفته اخیر پایین آمد که سود اوراق قرضه آمریکا از افت خود بازگشت.

قیمت خرید نقدی هر اونس طلا در بورس لندن، اسپات‌گلد، تا ساعت ۱۰:۲۴ به وقت تهران، ۰.۲۰ درصد افت کرد و به ۱٫۷۶۶.۳۲ دلار رسید. این شاخص در معاملات دیشب به ۱٫۷۸۹.۷۷ دلار رسید که بالاترین سطح آن از ۲۵ فوریه تا کنون است.

قیمت پیش‌خرید هر اونس طلای آمریکا ۰.۰۵ درصد افت کرد و به ۱٫۷۶۹.۹۰ دلار بازگشت.

سود اوراق قرضه ۱۰ ساله آمریکا که به پایین‌ترین سطح ۵ هفته‌ای رسیده بود پیش از ظهر امروز دوباره به ۱.۶ درصد بازگشت و باعث شد خرید طلا به عنوان سرمایه‌ای غیرسودده از رونق بیافتد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان